Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs
Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs

Πλάνοι Shimano Rock Hopper Sliding Jigs

Shimano
05.0163
Διαθέσιμο
16,20 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Inchiku Rock Hopper της Shimano είναι ένα υβριδικό τεχνητό το οποίο συνδυάζει δύο τεχνικές ψαρέματος με διαφορές μεταξύ τους αλλά και κοινά στοιχεία. 

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Inchiku Rock Hopper της Shimano είναι ένα υβριδικό τεχνητό το οποίο συνδυάζει δύο τεχνικές ψαρέματος με διαφορές μεταξύ τους αλλά και κοινά στοιχεία. Με μια πρώτη ματιά οι Rock Hopper είναι πλάνοι Inchiku αλλά διαθέτουν ένα βασικό χαρακτηριστικό που συναντάμε σε πλάνους Free Slide και ψαρεύονται όπως οι Tai Rubber. Ο πλάνος δεν είναι δεμένος στο χταποδάκι με το Assist Hook, αντίθετα το παράμαλλο διαπερνά το σώμα του και επιτρέπει στο χταποδάκι – τρέσσα να κινείται ελεύθερα και να ακολουθήσει τη δική του πορεία στον πυθμένα. Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο, χαρακτηριστικό που μας εξυπηρετεί σε περιοχές με έντονα ρέματα και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα (αν βάλουμε), μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια και το δόλωμα απομακρύνονται από τον πλάνο και βυθίζονται με πιο αργό ρυθμό. Στη συνέχεια και αφού ο πλάνος καθίσει στο βυθό, πραγματοποιούμε ανάκτηση της αρματωσιάς, η οποία αρχίζει να πλησιάζει προς τον πλάνο, προσδίδοντας έξτρα κίνηση και προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Οι Shimano Rock Hopper έχουν σχεδιαστεί ώστε για να προκαλούν βίαιες επιθέσεις από θηρευτές όπως οι Συναγρίδες. Η μοναδικότητα των Rock Hopper jigs έγκειται στο γεγονός ότι το κύριο σώμα του πλάνου είναι αποκομμένο από το αρματωμένο με assist hook σιλικονούχο χταποδάκι και μπορεί να ακολουθήσει τη δική του, ξέφρενη πορεία προς το βυθό, ανάμεσα από τις ζώνες επίθεσης. Καθώς το χταποδάκι ακολουθεί, δημιουργείται η κινηματογραφική εικόνα θηρευτή που κυνηγά το θήραμά του, με αποτέλεσμα να ξυπνά το ένστικτο των ψαριών της περιοχής. Το υδροδυναμικό σχήμα των πλάνων εγγυάται φυσική κίνηση μέσα στο νερό, ενώ το φινίρισμά τους θα σας επιτρέψουν να τους ψαρεύετε για πολύ καιρό, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η οπή που υπάρχει στο κέντρο του πλάνου και η οποία καθορίζει την πορεία του, είναι καλυμμένη με ανθεκτικό, πλαστικό σωληνάκι, το οποίο προστατεύει τη μεσινέζα, ή το νήμα μας από τριβή.

Με τον πλάνο Shimano Rock Hopper να περιμένετε επιθέσεις σε κάθε στάδιο της βύθισης, κίνησης στο βυθό, ή ανάκτησης. Το πλεονέκτημα του συρόμενου τμήματος   είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παρουσιάζεται το τεχνητό, στα μάτια θηρευτών. Για παράδειγμα, αν δούμε στο βυθόμετρό μας ένα μεγάλο θήραμα, μπορούμε να εμφανίσουμε τον πλάνο μας σαν ένα μεγάλο δόλωμα, βάζοντας λίγη αντίσταση στο νήμα έτσι ώστε το σιλικονούχο χταποδάκι να μην αποχωριστεί τον πλάνο. Αντίθετα, εάν ο στόχος είναι ένα μικρό ψάρι βυθού, μπορούμε να αφήσουμε τον πλάνο σε ελεύθερη βύθιση, χαλαρώνοντας το νήμα μας, έτσι ώστε το κεφάλι και το δόλωμα να απομακρυνθούν μεταξύ τους. Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να ελέγχετε το μέγεθος και την σιλουέτα του πλάνου Rock Hopper.

Το σιλικονούχο χταποδάκι διαθέτει εντυπωσιακά, φωτεινά χρώματα και είναι αρματωμένο με δύο, χημικά επεξεργασμένα, με επικάλυψη φθορίου Assist Hooks δεμένα με νήμα Power Pro 300 Lbs.

Σημαντικό επίσης για την σωστή απόδοση των πλάνων, η χρήση του κατάλληλου καλαμιού, το οποίο πρέπει να είναι δυνατό, ελαφρύ και με ευαισθησία ώστε να νιώθετε στην άκρη του νήματος κάθε ερέθισμα από το χταποδάκι σας.

Κωδικός Βάρος Χρώματα
EI209Q 90 γρ 01J, 02J, 03J, 04J, 06J 
EI211Q 115 γρ 01J, 02J, 03J, 04J, 06J
EI213Q 135 γρ 01J, 02J, 03J, 04J, 06J

Βάρος Τεχνητού
00008.150 - 200 γρ
10 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας