Πλάνοι Shimano Bottom Ship II
Πλάνοι Shimano Bottom Ship II
Πλάνοι Shimano Bottom Ship II
Πλάνοι Shimano Bottom Ship II
Πλάνοι Shimano Bottom Ship II
Πλάνοι Shimano Bottom Ship II

Πλάνοι Shimano Engetsu Bottom Ship II

Shimano
05.0164
Διαθέσιμο
18,00 €
Με ΦΠΑ

Αν σας αρέσει η τεχνική Inchiku, οι πλάνοι Shimano Bottom Ship ΙΙ θα δώσουν στο ψάρεμά σας στοιχεία που κανένας άλλος πλάνος δεν έχει.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αν σας αρέσει η τεχνική Inchiku, οι πλάνοι Shimano Engetsu Bottom Ship ΙΙ θα δώσουν στο ψάρεμά σας στοιχεία που κανένας άλλος πλάνος δεν έχει. Οι πλάνοι Shimano Bottom Ship II είναι νέας γενιάς, με υδροδυναμικό σχήμα και κίνηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις θηρευτών.

Οι Shimano Bottom Ship είναι σχεδιασμένοι για να διαθέτουν πολύ αποδοτική πλεύση, ανεξάρτητα από την τεχνική ανάκτησης που επιλέγετε. Μπορείτε να επιλέξετε αργή και σταθερή ανάκτηση, η οποία θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των θηρευτών εκείνων που αναζητούν ένα εύκολο γεύμα. Αν στην αργή ανάκτηση προσθέσετε και μερικά "χτυπήματα" οι πλάνοι θα ξυπνήσουν το αίσθημα τροφής σε θηρευτές σε λήθαργο. Αν πέσετε σε συνθήκες με δραστήρια θηράματα που τρέφονται έντονα με τη μύτη τους στην άμμο, τότε δοκιμάστε νευρικά χτυπήματα - αναπηδήσεις κοντά στον πυθμένα, τα οποία θα δώσουν ζωή στο χταποδάκι.

Η Shimano αρμάτωσε τους Engetsu Bottom Ship II με ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και ισχυρά αγκίστρια με επικάλυψη φθορίου, δεμένα με νήμα Power Pro 250 Lbs προσφέροντας μέγιστη δύναμη και άμεσα καρφώματα.

Πολύ καλή επιλογή έγινε και στα χρώματα τα οποία είναι ζωντανά, ορατά και καλύπτουν το φάσμα των χρωματικών συνδυασμών που χρειαζόμαστε στα Ελληνικά νερά. Το φινίρισμά τους εγγυάται ότι τα χρώματα θα παραμείνουν ζωντανά ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αρματωμένο με 250Lbs νήμα Power Pro
  • Ανθεκτικά στη διάβρωση αγκίστρια με επικάλυψη φθορίου
  • Με χταποδάκι σε έντονα χρώματα
Κωδικός Βάρος Χρώματα
EI-016N 160 gr 10T, 11T, 12T, 13T, 14T, 15T

Shimano Bottom Ship Shimano Bottom Ship Shimano Bottom Ship Shimano Bottom Ship Shimano Bottom Ship Shimano Bottom Ship

Βάρος Τεχνητού
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας