Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig
Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig
Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig
Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig
Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig
Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig

Πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig

Cultiva
05.0412
Διαθέσιμο
6,40 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Owner Cultiva Meba Level είναι ένα απόλυτα χρήσιμο εργαλείο, για τεχνικό LRF και για τους ψαράδες που δε μένουν σε μια και μόνο ανάκτηση, αλλά ξέρουν να ξεκλειδώνουν τα ψάρια με διαφορετικές πλεύσεις και στρατηγικές.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εάν είστε φίλοι του Light Rock Fishingκαι στοχεύετε σε Κοκάλια, Σαφρίδια, ή Μελανούρια, οι πλάνοι Owner Cultiva Meba Level Jig θα σας εντυπωσιάσουν με τα αποτελέσματά τους.

Σε μήκος 4 εκ και βάρος 4,5 γρ, διαθέτουν εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, ακόμα και μετά από μακρά χρήση.

Οι συγκεκριμένοι πλάνοι έχουν το κέντρο βάρος τους μπροστά, ώστε να διασφαλίζουν ικανοποιητική απόσταση βολών, αλλά κυρίως πολύ γρήγορη αντίδραση στις εντολές από το καλάμι μας. Διαθέτουν λεπτό προφίλ και κοφτές ακμές. Είτε δίνουμε εντολές με μικρά και κοφτά jerks, είτε με δυνατά κατακόρυφα χτυπήματα, oι Owner Cultiva Meba είναι σχεδιασμένοι να ανταποκρίνονται ακαριαία, παράγοντας ακριβώς την κίνηση που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό μπορεί να ακούγεται δεδομένο, στην πραγματικότητα όμως ελάχιστα μοντέλα μπορούν και έχουν τέτοια πιστότητα.

Στο χτύπημα εφορμά σχεδόν κατακόρυφα, ενώ κατά τη βύθιση παραμένει σχεδόν οριζόντιος.

Οι πλάνοι Owner Cultiva Meba Level είναι ένα απόλυτα χρήσιμο εργαλείο, για τεχνικό LRF και για τους ψαράδες που δε μένουν σε μια και μόνο ανάκτηση, αλλά ξέρουν να ξεκλειδώνουν τα ψάρια με διαφορετικές πλεύσεις και στρατηγικές. O Meba είναι ένας πολυχρηστικός πλάνος και έχει απεριόριστες δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα.

Η Owner τον έχει εξοπλίσει με μονό, αλλά ισχυρό, micro assist hook. Ένα χαρακτηριστικό που τον διαφοροποιεί από άλλα micro jigs, είναι ότι δεν διαθέτει κλειστό κρίκο στην ουρά, αλλά διαχωριζόμενο (split ring), ώστε να περνάτε τη θηλιά δεμένων micro assist hooks.

Η επιλογή των χρωμάτων και το φινίρισμά τους είναι εντυπωσιακό και θα παραμείνουν ακέραια, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Λούστε τους πλάνους Owner Cultiva Meba με φακό UV και θα εντυπωσιαστείτε ακόμη περισσότερο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βάρος: 4,5 γρ
  • Μήκος: 4 εκ
  • Αντοχή Κρίκου: 8,5 Λίβρες / 3,8 κιλά
  • Κωδικός: MJL-4.5
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας