Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier
Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier

Πολυεργαλείο Gerber Crucial Multi-Plier

Gerber
28.0247
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
49,90 €
Με ΦΠΑ

Μην ξεγελιέστε από το μέγεθός του – το Gerber Crucial Multi-Plier δεν είναι το μεγαλύτερο εργαλείο στην αγορά, αλλά έχει τις λειτουργίες και τη δύναμη ενός μεγάλου εργαλείου.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η ζωή είναι γεμάτη επιπλοκές και αναποδιές. Αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτό, είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ένα πολυεργαλείο για να σας βγάλει από τις δυσκολίες της ζωής. Μην ξεγελιέστε από το μέγεθός του. Το Gerber Crucial Multi-Plier δεν είναι το μεγαλύτερο εργαλείο στην αγορά, αλλά έχει τις λειτουργίες και τη δύναμη ενός μεγάλου εργαλείου.

Αυτό το ελαφρύ πολυεργαλείο καθημερινής χρήσης και εύκολής μεταφοράς, έχει λάβει μια αναβάθμιση, με εργαλεία επαγγελματικής ποιότητας που είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το εργαλείο διαθέτει λεπτή πένσα και 8 άλλα εξαρτήματα ασφαλισμένα σε βολικό στυλ πεταλούδας.

Εκτός από την λάμα και τα κατσαβίδια, το Gerber Crucial έχει μακριά μυτερή πένσα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, συρματοκόφτη σε σχήμα V, ναυτικό κλειδί για κρέμασμα, έξυπνο κλιπ τσέπης, στοιχεία που καθιστούν αυτό το εργαλείο, ένα από τα πιο έξυπνα για καθημερινή χρήση.

Οι λαβές του Gerber Crucial Multi Plier είναι εργονομικά σχεδιασμένες, κυρτές για να προσφέρουν αυξημένη μόχλευση. Συνδυάζει έξυπνα την ποικιλία εργαλείων, με την διακριτική λαβή των 9 εκατοστών το λεπτό και απέριττο Crucial σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις προβλήματα χωρίς φόβο.

Μην φορτώνετε την τσέπη σας με ένα ογκώδες βαρύ πολυεργαλείο – αποκτήστε κάτι συμπαγές, λειτουργικό, εύκολο στη χρήση, όπως το Crucial από τη Gerber.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό Μήκος: 13,75 εκ.
  • Μήκος Κλειστό: 9 εκ.
  • Βάρος: 142 γραμμ.
  • Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας