Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper
Τεχνητό Bassday Crystal Popper

Τεχνητό Bassday Crystal Popper

Bassday
04.0399
Διαθέσιμο
14,00 €
Με ΦΠΑ

Το Bassday Crystal Popper είναι ένα από τα καλύτερα Micro-Poppers της αγοράς.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H κατασκευή μικρών σε μέγεθος τεχνητών για Ultra Light Rock Fishing, ή LRF είναι μια λεπτή υπόθεση, γεμάτη σχεδιαστικούς κινδύνους. Αποδεδειγμένα η παραγωγή αυτών των τεχνητών, όσο και ο σχεδιασμός τους είναι κατά βάση, από τα δυσκολότερα πεδία στη βιομηχανία. Έτσι, όταν έχουμε να κάνουμε με πολύ εξειδικευμένα, μικροσκοπικά τεχνητά, όπως ένα Popper επιφανείας, τίποτα λιγότερο από την τελειότητα δε μπορεί να μας εξυπηρετήσει στο ψάρεμά μας.

Η Bassday μπαίνει στη νοοτροπία σχεδιασμού ενός γόνου, ενός ψαριού δηλαδή στα πρώτα στάδια της ζωής του, όταν αποτελεί εκλεκτή λεία όλων των αρπακτικών, όταν είναι ακόμα διάφανο. Έτσι λοιπόν ο διάφανος χαρακτήρας «Crystal» ήταν η κεντρική επιλογή για την Bassday και δίνει το όνομα του, στη σειρά των μικρών αυτών Popper τεχνητών που μας έρχονται, είτε στα 3 εκ και στα 2,3 γρ για Ultra Light Rock Fishing, είτε στα 5,5 εκ και στα 5,3 γρ για Light Rock Fishing. O τρόπος που υλοποιήθηκε το διάφανο σώμα με χυτό υλικό και πολύ διακριτικές, αλλά ευκρινείς λεπτομέρειες, είναι υποδειγματικός.

Καθώς δοκιμάζαμε τη σειρά αυτών των τεχνητών δε μπορούσαμε να μη θαυμάσουμε τη μηχανική τους: ένα τόσο μικρό κομμάτι πλαστικό και μέταλλο να μπορεί να κάνει το κλασικό «Pop» στην επιφάνεια με τόσο πειστικό τρόπο. Η παραμικρή κίνηση από το καλάμι μας, μεταφράζεται σε έντονο παφλασμό, προερχόμενο από κάτι τόσο μικρό. Το Bassday Crystal Popper θα αποτελέσει την ιδανική λεία για Μελανούρια, Σαργούς και Κοκάλια όταν τρέφονται στην επιφάνεια. Ψαρέψτε το με μικρά, αλλεπάλληλα χτυπήματα αλλά ακόμα και με Walk the Dog ανακτήσεις.

Είναι σημαντικό επίσης να τονίσουμε ότι τα Bassday Crystal Minnow, εξαιτίας της μηχανικής τους, είναι μεν τεχνητά επιφανείας αλλά αν τα αφήσουμε βυθίζονται. Αυτό προσθέτει έξτρα πόντους στη στρατηγική που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Αφήστε τα να βυθιστούν λίγο, ξεκινήστε γρήγορη ανάκτηση και όταν αποκτήσετε οπτική επαφή μαζί τους στην επιφάνεια, ξεκινήστε το popping. Στις μικρές παύσεις, το μικρό αυτό αριστούργημα της Bassday θα βυθιστεί και θα δώσει ακόμα και εκεί δυνατά strikes. Ακόμα και με μια αργή, σταθερή ανάκτηση στον αφρό το τεχνητό αυτό έχει αποδώσει καθώς αφήνει πίσω του ένα μονοπάτι κίνησης που δε περνάει απαρατήρητο.

Η ετυμηγορία μας: Το Bassday Crystal Popper είναι ένα από τα καλύτερα Micro-Poppers της αγοράς.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Action Αγκίστρι Κρίκος Διαθέσιμα Χρώματα
Crystal Popper 30S 3 εκ 2,3 γρ Pop & Splash #12 #1

GH-108, HH-189, HH-190, CL-201, SH-179,
CL-199, CL-200, CL-352, LH-390,
CL-04, LH-243, SB-191, HH-105

Crystal Popper 55S 5,5 εκ 5,3 γρ Pop & Splash #10 #2 GH-108, SB-191, CL-199, CL-200, HH-105,
CL-201, CL-352, HH-189, HH-190, CL-04,
LH-243, LH-390, SH-179
Crystal Popper 70S 7,0 εκ 10,5 γρ Pop & Splash #6 #3 HH-189, HH-190, LH-243, HH-105,
GH-108, C-429, C-430

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
12 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας