Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας
Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας
Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας
Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας
Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας
Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας

Στρογγυλό Πορτάκι Επιθεώρησης Λάλιζας

Lalizas
70.0134
Διαθέσιμο
35,70 €
Με ΦΠΑ

Οι στρογγυλές καταπακτές επιθεώρησης Λάλιζας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό ASA, υψηλής ποιότητας για να παρέχουν αντοχή σε ζημιές και χημικούς διαλύτες. Δεν έχει μεντεσέδες, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς το κάλυμμα.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι στρογγυλές καταπακτές επιθεώρησης Λάλιζας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό ASA, υψηλής ποιότητας για να παρέχουν αντοχή σε ζημιές και χημικούς διαλύτες.

Δεν έχει μεντεσέδες, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς το κάλυμμα. Το άνοιγμά του είναι εύκολο, αφού ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ξεκουμπώνει αυτόματα το κάλυμμα, μόλις τον περιστρέψετε 90° αριστερόστροφα.

Διαθέτει δακτύλιο Ο που κάνει την καταπακτή αδιάβροχη.

Οι θυρίδες επιθεώρησης είναι ιδανικές για πρόσβαση σε αποθηκευτικούς χώρους επί του σκάφους και ιδανικές για επιθεώρηση γραμμών καυσίμου, ηλεκτρικών καλωδίων, καλωδίων ελέγχου, διακοπτών μπαταρίας κ.α.

Έχουν σχεδιασμό χαμηλού προφίλ για κομψή εμφάνιση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι καταπακτές έχουν σχετικά ελαφρύ περίβλημα και πρέπει να τοποθετούνται μόνο σε μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια που δεν λυγίζει, διαφορετικά μπορεί να μην σφραγίζουν σωστά.

Αν και αυτές οι καταπακτές είναι στεγανές, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω, ή κοντά στην ίσαλο γραμμή και ομοίως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συγκρατούν υγρά.

Μοντέλο Χρώμα A B C D
46580 Γκρι 185 χιλ 265 χιλ 219 χιλ 205 χιλ
46579 Γκρι 235 χιλ 315 χιλ 265 χιλ 250 χιλ
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας