Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish
Καλαμαριέρα DTD Panic Fish

Καλαμαριέρα DTD Panic Fish

DTD
03.0210
Διαθέσιμο
9,50 €
Με ΦΠΑ

Η καλαμαριέρα Panic Fish της DTD θα αλλάξει πολλά στον τρόπο με τον οποίο ψαρεύετε καλαμάρια.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η καλαμαριέρα Panic Fish της DTD θα αλλάξει πολλά στον τρόπο με τον οποίο ψαρεύετε καλαμάρια, είτε από την ακτή, είτε από τη βάρκα.

Η καλαμαριέρα DTD Panic Fish είναι υβριδικό μοντέλο, κάτι μεταξύ της στάνταρ καλαμαριέρας από βάρκα και της καλαμαριέρας συρτής. Η πιο σημαντική καινοτομία είναι η πλαστική ουρά που κουμπώνει εύκολα, πίσω από τα αγκίστρια και η οποία προσδίδει στην καλαμαριέρα μια απόλυτα φυσική κίνηση ψαριού, με λίγο τρέμουλο. Η κίνηση "wobbling" που προκαλεί η ουρά, είναι φυσική και διατηρείται ανεξάρτητα από την ταχύτητα ανάκτησης. Αυτό το τρέμουλο κάνει την συγκεκριμένη καλαμαριέρα δέλεαρ προς τα κεφαλόποδα, καθώς παρομοιάζει ψάρι τραυματισμένο, ή σε πανικό.

Άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό της DTD Panic Fish είναι η δυνατότητα να επιλέξετε τη δράση της καλαμαριέρας. Το πατενταρισμένο σύστημα "Action Click System" σας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να τοποθετείτε, ή να αφαιρείτε την πλαστική ουρά και να αλλάζετε τη δράση της καλαμαριέρας. Εάν επιθυμείτε κίνηση με τρέμουλο, προσθέστε την ουρά. Εάν θέλετε την κλασική κίνηση κίνηση, αφαιρέστε την.

Η προσθήκη ή αφαίρεση της πλαστικής ουράς στην καλαμαριέρα Panic Fish της DTD, προσθέτει πολλές επιλογές στα χέρια των ψαράδων καλαμαριών. Επιλογές οι οποίες τους επιτρέπει να κάνουν το ψάρεμά τους πιο αποδοτικό. Ειδικότερα, η καλαμαριέρα DTD Panic Fish, αν και "γουρουνάκι", μπορεί να ψαρευτεί κάθετα από τη βάρκα, ή με ελαφριά συρτή, αλλά και με την τεχνική Eging από τη στεριά. Αποδίδει εξίσου καλά, με όλες τις τεχνικές.

Η DTD όμως δεν σταμάτησε εδώ τις βελτιώσεις. Η "Δράση Πανικού" που παράγει η καλαμαριέρα συνοδεύεται από ήχο κροταλίσματος, συνεπώς προσελκύει καλαμάρια και με ήχο.

Στην Panic Fish θα βρείτε και άλλες κατασκευαστικές τεχνολογίες της Κροατικής εταιρίας. Η τεχνολογία "Διαφανούς Αντίθεσης", επιτρέπει στον ήλιο να διαπεράσει το σώμα της και να τονίζει την σιλουέτα της. Διατίθεται συνολικά σε 7 χρώματα, από ανάγλυφο ύφασμα. Διαθέτει επίσης ανοξείδωτα αγκίστρια και στριφτάρι στη μύτη.

Τι άλλο να ζητήσετε από μία καλαμαριέρα;

Η συσκευασία περιέχει 2 πλαστικές ουρές: μία σε χρώμα έντονο κόκκινο και μία σε διαφανές λευκό.

DTD Panic Fish

Παρακάτω απεικονίζονται οι δύο δράσεις της καλαμαριέρας. Η Δράση Πανικού κατά την οποία η καλαμαριέρα κινείται με τρέμουλο και ήχο, λόγω της πλαστικής ουράς και προσομοιώνει τη φυσική κίνηση ενός πληγωμένου ψαριού.

DTD Panic Fish

Αφαιρέστε την πλαστική ουρά και έχετε την Κλασική Δράση της καλαμαριέρας.DTD Panic Fish

Η DTD Panic Fish Bukva χρησιμοποιείται με 3 τρόπους ψαρέματος όπως φαίνεται στις επόμενες εικόνες.

DTD Panic Fish

DTD Panic Fish

DTD Panic Fish

Άριστες ποιοτικά οι Κροατικές καλαμαριέρες DTD σχεδιάζονται και δοκιμάζονται για τα νερά της Μεσογείου. Η σειρά Panic Fish διατίθεται σε 2 διαφορετικά μεγέθη και 7 συνολικά χρώματα.

Εάν έχετε κατάστημα και επιθυμείτε Χονδρική Πώληση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εφέ Φωτεινής Αντίθεσης
  • Ζωντανά Χρώματα
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ανοξείδωτος, ισχυρός κρίκος
  • Διαφανές φωσφορίζων σώμα
  • Κροτάλισμα
Κωδικός Μέγεθος Μήκος Βάρος Ρυθμός Βύθισης
10134 2,5 7 εκ 10,6 γρ 6,5'' / μέτρο
10135 3,0 8 εκ 14 γρ 6,0'' / μέτρο
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00007.2,5
00009.3,0
00015.6,1 - 7,0 εκ
00016.7,1 - 8 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00004.9,1 - 11 γρ
00006.13,1 - 16 γρ
51 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας