Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom
Καλάμια Xzoga Airvolution Phantom

Καλάμια XZoga Airvolution Phantom Spinning

XZoga
01.0860
Διαθέσιμο
360,00 €
Με ΦΠΑ

Εάν το καλάμι Air-Volution Trust αποτελεί το όνειρο κάθε Spinner, το Air-Volution Phantom θα είναι το φάντασμα που θα στοιχειώσει τα όνειρα, κάθε Spinner που αναμετράται με πραγματικά μεγάλα αλιεύματα.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εάν το καλάμι Air-Volution Trust αποτελεί το όνειρο κάθε Spinner, το Air-Volution Phantom θα είναι το φάντασμα που θα στοιχειώσει τα όνειρα, κάθε Spinner που αναμετράται με πραγματικά μεγάλα αλιεύματα.

H XZoga με το Phantom εμπλουτίζει την σειρά καλαμιών Airvolution με ακόμη ένα καλάμι σχεδιασμένο για να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα, έχοντας τεράστια αποθέματα δύναμης, ενώ μετά το κάρφωμα η παραβολή του θα αναλάβει να κουράσει το ψάρι, κρατώντας το πάντα σε τάση, ώστε να εκμηδενίσει τις πιθανότητες απωλειών. Με το καλάμι Phantom, η XZoga πηγαίνει την απόσταση βολής τεχνητών σε άλλο επίπεδο. Συνεχίζεται η επιτυχημένη φιλοσοφία του χαμηλού βάρους, αλλά και του δυνατού blank, χαρακτηριστικά στα οποία μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, επιτυγχάνοντας πολύωρο και άνετο ψάρεμα, ελαχιστοποιώντας το αίσθημα κόπωσης.

Τα συγκεκριμένα καλάμια διαθέτουν γρήγορη δράση κορυφής για αμεσότητα στο κάρφωμα, αλλά και τεχνικό χειρισμό ακόμη και των πιο απαιτητικών τεχνητών δολωμάτων. Η προσεκτική και ενδελεχής κατανομή των υλικών κατασκευής, αποδίδουν ένα πλήρως ισορροπημένο σύνολο, γεγονός το οποίο θα γίνει άμεσα αντιληπτό από το πρώτο κιόλας άγγιγμα.

Τα XZoga Airvolution Phantom είναι καλάμια σχεδιασμένα για την τεχνική του Spinning, κατασκευασμένα κατά 99% από υψηλής ποιότητας και πυκνότητας, μικρο-ίνες γραφίτη 3ης γενιάς, υψηλής μοριακής δομής, ανεβάζοντας πολύ ψηλά την αδρεναλίνη των φίλων της τεχνικής. Το blank έχει ενισχυθεί με την τεχνική περιέλιξης Python Wire Wrapping, η οποία διασταυρώνει ίνες Carbon σε διαγώνια πλέξη (XVX), με αποτέλεσμα να παρέχει σε συγκεκριμένα σημεία του καλαμιού, μεγαλύτερη δύναμη, χωρίς να αυξάνει το βάρος του.

Η XZoga βάσισε επίσης την κατασκευή της σειράς Airvolution στην τεχνική «4 Point Power Transmission Fighting (PTF) Action», η οποία ενισχύει εσωτερικά το τοίχωμα του blank, κατανέμει ισόποσα τη δύναμη του καλαμιού, σε τέσσερα σημεία του κορμού, ενώ παράλληλα αυξάνει και τη δύναμη ανύψωσης. Η κατασκευή τους γίνεται εξολοκλήρου από την XZoga, αξιοποιώντας την δική της τεχνολογία. To επίπεδο κατασκευής ανεβαίνει ακόμη περισσότερο με την χρήση των περιφερειακών (οδηγών, βάση μηχανισμού) της Fuji. Οδηγοί Κ μονής στήριξης σε χρώμα Frosted Dark-Gray (BC) με κεραμικό υλικό Alconite ενώ η θέση οδηγού είναι η VSS (Versatile Spinning Seat)

Μοντέλο 80-2MF 86-2MHF 90-2MHF 100-2MHF
Μήκος 2,44 μ 2,62 μ 2,74 μ 3,05 μ
Στελέχη 2 2 2 2
Μήκος Μεταφοράς 126 εκ 133 εκ 140 εκ 157 εκ
PE #2,0 #2,5 #3,0 #4,0
Βάρος Τεχνητού 12 - 42 γρ 14 - 56 γρ 15 - 60 γρ 20 - 80 γρ
Βάρος 170 γρ 204 γρ 223 γρ 250 γρ
Οδηγοί 8 8 9 9
Action Fast Fast

Fast

Fast
Line Test 8 - 25 lbs 10 - 30 lbs 12 - 35 lbs 15 - 40 lbs
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση
Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας