Πλωτές Άγκυρες Λάλιζας
Πλωτές Άγκυρες Λάλιζας
Πλωτές Άγκυρες Λάλιζας
Πλωτές Άγκυρες Λάλιζας

Πλωτές Άγκυρες Λάλιζας

Lalizas
64.0011
Διαθέσιμο
12,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλωτές άγκυρες αποτελούν απαραίτητο μέρος του σωστικού εξοπλισμού ενός σκάφους, και χρησιμοποιούνται για να σταματήσουν το σκάφος σε περιπτώσεις δυνατών ανέμων και ταραγμένης θάλασσας.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλωτές άγκυρες Λάλιζας, κατασκευάζονται από ενισχυμένο PVC και ανθεκτικό ιμάντα Nylon, για περισσότερη αντοχή. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για για σκάφη από 4,5 έως 12 μέτρα.

Οι πλωτές άγκυρες αποτελούν μέρος του απαραίτητου σωστικού εξοπλισμού ενός σκάφους. Χρησιμοποιούνται για να σταματήσουν το σκάφος ή την πνευστή σχεδία (liferaft) σε περιπτώσεις δυνατών ανέμων και ταραγμένης θάλασσας.

Επίσης μπορούν να σταματήσουν το σκάφος σας και να το γυρίσουν έτσι ώστε το κύμα να το χτυπάει από την πλώρη ή από την πρύμνη, αλλά όχι από το πλάι.

Πέραν των περιπτώσεων διάσωσης οι πλωτές άγκυρες χρησιμεύουν στο να ακινητοποιούν το σκάφος όσο περισσότερο γίνεται ώστε να μην παρασύρεται από τον άνεμο, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ψαρεύετε, κολυμπάτε ή βρίσκεστε σε πολύ βαθιά νερά για να χρησιμοποιήσετε μια κανονική άγκυρα.

Κωδικός

Πλάτος

Ύψος

Μήκος Σκάφους

10071

50 εκ

55 εκ

4,5 μ

10072

65 εκ

75 εκ

6 μ

10073

125 εκ

125 εκ

7,5 μ

10074

135 εκ

142 εκ

9 μ

10075

190 εκ

145 εκ

13,5 μ

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας