• -25%
Πλευστικό Βοήθημα Action

Φουσκωτά Σωσίβια Lamda

Lalizas
64.0056
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
109,50 € 146,00 € -25%
Με ΦΠΑ

Τα φουσκωτά σωσίβια Lamda 150N, 275N και 330N, έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες Solas για την ασφάλεια εν πλω. Με διπλούς αεροθαλάμους και αυτόματο μηχανισμό Lalizas που μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα φουσκωτά σωσίβια Lamda 150N, 275N και 330N της Lalizas έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες SOLAS για την ασφάλεια εν πλω. Φέρουν διπλούς αεροθαλάμους για διπλή ασφάλεια, ενώ κάθε αεροθάλαμος φέρει αυτόματο μηχανισμό Lalizas (20260 / εγκεκριμένο σύμφωνα με το ISO 12402-7) που μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα.

Ο φουσκωτός θάλαμος κατασκευάζεται από ευδιάκριτο κίτρινο ύφασμα και διπλώνεται σε μια κατάλληλη θήκη, που κλείνει με Velcro και φέρει φυσητήρα στόματος με ενσωματωμένη βαλβίδα εκτόνωσης Lalizas (20611 / εγκεκριμένη σύμφωνα με το ISO 12402-7).

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ανακλαστικές ταινίες Lalizas (70180), σφυρίχτρα (70010 / εγκεκριμένη σύμφωνα με το ISO 12402-7 & 8), ειδική θηλιά με κίτρινο buddy line για ευκολότερη διάσωση, ενώ μπορούν επίσης να προστεθούν και οι εγκεκριμένοι φανοί Safelite της Lalizas (70280, 71209, 71210).

Η χρήση του σωσιβίου είναι εύκολη, απλή και προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια καθώς μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Διατίθενται σε ένα μέγεθος για ενήλικες και σε συνδυασμό με το ειδικό πρόθεμα ζώνης Lalizas (71161) μπορούν να προσαρμοστούν σε χρήστες με μέγεθος θώρακα 175 εκ, ή μεγαλύτερο.

Όλα τα μοντέλα της σειράς φουσκωτών σωσιβίων Solas της Lalizas, έχουν σχεδιαστεί βάση των αυστηρότερων προδιαγραφών και είναι κατασκευασμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Υπάρχουν σε δυο διαφορετικούς τύπους, κλασική θήκη και τσαντάκι μέσης, ενώ το μικρό τους βάρος σε συνδυασμό με το εργονομικό σχέδιο τα καθιστούν ιδανικά για χρήση σε επιβατηγά, εμπορικά και πολεμικά πλοία, καθώς επίσης και σε αλιευτικά, Θαλαμηγούς και πλοία με περιορισμένους χώρους αποθήκευσης.

Το νέο Solas Lamda 275N αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς φουσκωτών σωσιβίων της Lalizas, προσφέροντας τη μέγιστη αίσθηση ασφάλειας, σε όλες τις θάλασσες ανα τον κόσμο, χάρις του μεγέθους του θαλάμου και της άνωσης των 275 Newton που παρέχουν οι διπλές 60άρες CO2 φιάλες του, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η παρακατώ εικόνα υποδεικνύει πώς να ελέγχετε τον μηχανισμό του φουσκωτού σωσιβίου σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος Περιγραφή Άνωση (Ν)
71107 Φουσκωτό Σωσίβιο με Αυτόματο Μηχανισμό 150
71216 Φουσκωτό Σωσίβιο με Αυτόματο Μηχανισμό 275
71214 Φουσκωτό Ενισχυμένο Σωσίβιο με Ιμάντα Καβάλου 330
71215 Φουσκωτό Ενισχυμένο Σωσίβιο με Κουκούλα & Ιμάντα Καβάλου 330
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας