• Προσφορά!
  • -15%
Σιλικονούχα Daiwa Duck Fin Shad

Σιλικονούχα Daiwa Duck Fin Shad

Daiwa
06.0071
Αυτος ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος
7,23 € 8,50 € -15%
Με ΦΠΑ

Τα σιλικονούχα ψαράκια Daiwa Duck Fin Shad είναι ανώτερης ποιότητας τεχνητά ιδανικά όταν οι συνθήκες απαιτούν και αργή και γρήγορη ανάκτηση.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα σιλικονούχα ψαράκια Daiwa Duck Fin Shad είναι ανώτερης ποιότητας τεχνητά ιδανικά όταν οι συνθήκες απαιτούν και αργή και γρήγορη ανάκτηση. Με τη μοναδική ουρά σε σχήμα ανάποδου πτερυγίου, κολυμπούν με μια ελκυστική περιστροφική κίνηση, σε τοξοτή τροχιά, ενώ συνδυάζονται άψογα με μολυβοκεφαλές.

Αυτό το νέο σιλικονούχο τεχνητό σχεδιάστηκε από την Daiwa για να ξεχωρίζει ως προς την κίνηση και δράση του, ώστε να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε φυσικό θήραμα. Τα Duck Fin Shad σίγουρα θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς σε τεχνικές κάθετου ψαρέματος ή spinning, όχι μόνο λόγω της μοναδικής τους κίνησης, του φυσικού τους μεγέθους, αλλά και του φινιρίσματός τους.

Τα σιλικονούχα Daiwa Duck Fin Shad διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων τα οποία προσομοιάζουν χρωματισμούς της φύσης, σε συνδυασμό με λεπτομερή κατασκευή όλων των χαρακτηριστικών τους όπως 3D μάτια, φυσικά λέπια και άρωμα. Η θέση του αγκιστριού είναι στην πλάτη του τεχνητού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σιλικονούχα Daiwa κατηγορίας Premium
  • Ιδανικά για συνθήκες όπου απαιτείται αργή ή γρήγορη ανάκτηση
  • Με χαρακτηριστική ουρά σε σχήμα ανάποδου πτερυγίου
  • Με φινίριδσμα που προσομοιάζει λέπια
  • Τρισδιάστατα μάτια
  • Με φυσικό άρωμα ψαριού
  • Με σχισμή στη ράχη για τοποθέτηση αγκιστριού
  • Συνδυάζεται ιδανικά με πολλές μολυβοκεφαλές
Μήκος Βάρος Χρώμα Τεμάχια ανα συσκευασία
9 εκ 4 γρ 709 7
13 εκ 12 γρ 209 / 313 / 709 5
20 εκ 50 γρ 209 / 922 / 928 / 520 2

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
18 εκ – 25 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
00004.36 - 50 γρ
0 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας