AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics
AG Dry Volt Electronics

AG Dry Volt Electronics

AG Innovation
60.0101
Διαθέσιμο
18,00 €
Με ΦΠΑ

Το Dry Volt Electronics συνίσταται για την προστασία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και συσκευών που λειτουργούν σε περιβάλλον με υγρασία, όπως ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός ενός σκάφους.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η AG Innovation είναι μια εταιρεία χημικών προϊόντων, η οποία ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων Νανοτεχνολογίας για την Βιομηχανία και το Λιανεμπόριο. 

Το Dry Volt Electronics αναπτύχθηκε ειδικά για ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Το Dry Volt Electronics συνίσταται για την προστασία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και συσκευών που λειτουργούν σε περιβάλλον με υγρασία, όπως ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός ενός σκάφους. Εμποδίζει την επαφή με το νερό σε όλες τις μορφές του σε μοριακό επίπεδο και προστατεύει μέχρι και 3 χρόνια από την έκθεση σε υγρασία και οξείδωση. Αποκαθιστά και αυξάνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα των μετάλλων σε περίπτωση βλάβης και έχει εξαιρετική επιφανειακή πρόσφυση, ακόμη και σε περίπτωση σημαντικής αλλαγής της θερμοκρασίας.

Εφαρμόστε το Dry Volt σε Ηλεκτρονικές πλακέτες παντός τύπου, Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά κυκλώματα Οχημάτων, Βυθόμετρα, GPS, Ραντάρ, Αισθητήρες Σκαφών, Επαφές Μπαταριών, Ηλεκτρικούς πίνακες, Ηλεκτρικά εργαλεία, Φακούς, κλπ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Προστατεύει ηλεκτρονικές συσκευές από υγρασία, οξείδωση, θαλλασινό νερό.
  • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών συσκευών και εξοπλισμού.
  • Αποκαθιστά και βελτιώνει την μόνωση ηλεκτρονικών συσκευών σε υγρό περιβάλλον.
  • Αποκαθιστά την λειτουργία και την ηλεκτρική αγωγιμότητα των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και συσκευών που έχουν πληγεί από την υγρασία (οξείδωση και διάβρωση).
  • Αποτρέπει από βραχυκυκλώματα και πάγωμα επαφών.
  • Προστατεύει και διατηρεί την ήδη υπάρχουσα μόνωση.
  • Βελτιώνει την διηλεκτρική αγωγιμότητα των ηλεκτρικών συνδέσεων.
  • Προστατεύει από διαρροή ρεύματος.
  • Προστατεύει από την οξείδωση, μούχλα και μύκητες σε ηλεκτρικές επαφές.
  • Εξαλείφει την αιθάλη, την απόθεση του άνθρακα και τη βρωμιά.
  • Διευκολύνει την εκκίνηση του ηλεκτρικού εξοπλισμού.
  • Καθαρίζει και προστατεύει τις επαφές του ηλεκτρικού εξοπλισμού από τη σκόνη και βρωμιά.

Διατίθεται σε Dropper 30ml ή Mεταλλικό Δοχείο 200ml.

Δείτε εδώ το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος.

13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας