Μανίκια Προστασίας RBB
Μανίκια Προστασίας RBB
Μανίκια Προστασίας RBB
Μανίκια Προστασίας RBB
Μανίκια Προστασίας RBB
Μανίκια Προστασίας RBB

Μανίκια Προστασίας RBB

RBB
79.0153
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
42,00 €
Με ΦΠΑ

Τα μανίκια προστασίας της Ιαπωνικής εταιρίας RBB, προστατεύουν τα χέρια σας από τις βλαβερές ακτίνες UV σε ποσοστό 90% και προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς καθώς ψαρεύετε. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα μανίκια προστασίας της Ιαπωνικής εταιρίας RBB, προστατεύουν τα χέρια σας από τις βλαβερές ακτίνες UV σε ποσοστό 90% και προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς καθώς ψαρεύετε. Επίσης προστατεύουν τους αγκώνες σας σε βραχώδες έδαφος, από τυχαία πτώση.

Τα μανίκια της RBB είναι απαραίτητα για ψάρεμα κάτω από το φως του ήλιου. Απορροφούν τον ιδρώτα, στεγνώνουν γρήγορα και σας κρατούν δροσερό, ακόμη και σε έντονη ζέστη. Όταν το ύφασμα απορροφά την υγρασία του σώματος, η θερμοκρασία του υφάσματος πέφτει λόγω της ιδιότητας απορρόφησης της θερμότητας, δίνοντάς σας μια δροσερή αίσθηση. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να δροσιστείτε βρέχοντας τα μανίκια, τα οποία θα στεγνώσουν σχετικά γρήγορα.

Στην περιοχή του αγκώνα, περιλαμβάνουν έξτρα ενίσχυση με μαλακά επιθέματα, τα οποία προστατεύουν τον αγκώνα σας από πιθανό τραυματισμό, σε περίπτωση πτώσης.

Είναι κατάλληλα για πολλές άλλες δραστηριότητες όπως ψάρεμα, σέρφινγκ, περπάτημα, ποδηλασία, κ.α. Για την κατασκευή τους έχει χρησιμοποιηθεί ελαστικό ύφασμα, που ακολουθεί την κίνηση του σώματος και δεν εμποδίζει καμία κίνηση.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: 85% Nylon / 15% Polyurethane
  • Κωδικός: 7668
Μέγεθος M L
Μήκος 40 εκ 42 εκ
Περίμετρος γύρω από την πάνω εσοχή-Μπράτσο 24 εκ 25 εκ
Περίμετρος γύρω από την κάτω εσοχή-Καρπός 17 εκ 18 εκ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας