WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας
WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας

WD-40 Specialist® Σπρέι Υψηλής Διεισδυτικότητας

WD-40
63.0062
Διαθέσιμο
12,00 €
Με ΦΠΑ

Το σπρέι υψηλής διεισδυτικότητας WD-40® Specialist Penetrant ξεμπλοκάρει ταχύτατα τα διαβρωμένα ή σκουριασμένα μέρη. 

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το σπρέι υψηλής διεισδυτικότητας WD-40® Specialist Penetrant ξεμπλοκάρει ταχύτατα τα διαβρωμένα ή σκουριασμένα μέρη. Η φόρμουλά του “χαλαρώνει” τα κολλημένα εξαρτήματα γρήγορα και εύκολα.

Παρέχει ουσιαστική αντίσταση ενάντια στις κοινές αιτίες σκουριάς και διάβρωσης, όπως το αλάτι και το νερό, λειτουργώντας ως αντιδιαβρωτική επικάλυψη, ή απωθητικό του νερού. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι υψηλής διείσδυσης ως μέρος της συνήθους συντήρησής σας για να αποφύγετε μελλοντική σκουριά και διάβρωση.

Χάρη στην ειδική σύνθεσή του, διεισδύει γρήγορα σε μικρο-ρωγμές, σπειρώματα και ενώσεις. Το προϊόν έχει εξαιρετικά χαμηλή επιφανειακή τάση, που σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει στη σκουριά και να λιπάνει τα σκουριασμένα και διαβρωμένα μέρη. Το σύστημα Smart Straw και η βαλβίδα 360° προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται με ακρίβεια σε όλες τις γωνίες και χάρη στην τριχοειδή δράση της φόρμουλας  μπορεί να φτάσει σε στενά και δυσπρόσιτα σημεία.

Το σπρέι υψηλής διεισδυτικότητας WD-40® Specialist Penetrant είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Εκτοπίζει την υγρασία που μπορεί να διαταράσσει την ομαλή κίνηση και προλαμβάνει τη σκουριά. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε θερμοκρασίες από -20°C έως +90°C.

Με την έξυπνη τεχνολογία Διπλού Ψεκασμού (Smart Straw), μπορείτε να ψεκάσετε με δύο τρόπους. Κατεβάστε το ακροφύσιο για ευρύ ψεκασμό και μεγαλύτερη κάλυψη. Ανασηκώστε το για ψεκασμό ακριβείας για να το χρησιμοποιήσετε και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Με όποιο τρόπο και αν θέλετε να ψεκάσετε, μπορείτε να βασιστείτε στην έξυπνη βαλβίδα 360°, η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε γωνία, ακόμη και ανάποδα.

Διατίθεται σε μπουκάλι σπρέι 400 ml.

Κατεβάστε εδώ το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας.

  • Ιδανικό για δυσπρόσιτα σημεία
  • Διεισδύει ταχύτατα σε σκουριασμένα και διαβρωμένα μέρη
  • Ελευθερώνει κολλημένους μηχανισμούς
  • Λιπαίνει και αποτρέπει τη σκουριά και τη διάβρωση
  • Πολύ χαμηλή επιφανειακή τάση για να διεισδύει στη σκουριά
  • Aντέχει σε θερμοκρασίες από -20°C έως +90°C

8 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας