Προβολέας Uniteck Uniledbar Led Spotlight 18.24

Προβολέας Uniteck Uniledbar Led Spotlight 18.24

Uniteck
65.0076
Διαθέσιμος
45,00 €
Με ΦΠΑ

Ο προβολέας Uniledbar Led Spotlight 18.24 της Γαλλικής εταιρείας Uniteck έχει κατασκευαστεί με υψηλά πρότυπα ποιότητας, προσφέρει υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο προβολέας Uniledbar Led Spotlight 18.24 της Γαλλικής εταιρείας Uniteck έχει κατασκευαστεί με υψηλά πρότυπα ποιότητας, προσφέρει υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο προβολέας Uniledbar προορίζεται για σταθερή τοποθέτηση στο σκάφος (αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως στο σπίτι, στο γκαράζ, την αυλή) και παράγει μια συμπαγή δέσμη φωτός, παρόμοια με την ηλιακή. Το πεδίο το οποίο φωτίζει ο προβολέας Uniledbar γίνεται απόλυτα ορατό χωρίς να κουράζει τα μάτια σας.

Ο προβολέας Uniledbar είναι αδιάβροχος (IP67) και ανθεκτικός κατά της διάβρωσης, καθώς τα μεταλλικά μέρη είναι από αλουμίνιο και από ανοξείδωτο ατσάλι. Ταυτόχρονα η κατανάλωση των 6 Led ισχύος 3W το κάθε ένα (παράγοντας έτσι συνολική ισχύ 18W) παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Διατίθεται με καλώδιο 1,5 μ.

Κατεβάστε εδώ στα αγγλικά το φυλλάδιο προϊόντος ή το εγχειρίδιο χρήστη

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Led 18W - 12V/24V
  • 1260 Lumens
  • Ψυχρό Λευκό 6000K
  • Διάρκεια ζωής: > 50.000 ώρες
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 99 x 73 x 107 χιλ
  • Βάρος: 0,8 κιλά
  • Δέσμη φωτός: Large - 60°
2 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας