Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten
Αεροβόλο Mares Sten

Αεροβόλο Mares Sten

Mares
31.0022
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
239,00 €
Με ΦΠΑ

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Αεροβόλου Ψαροτούφεκου Mares Sten, με διάμετρο κάννης 13 χιλ, επιτυγχάνει τη μέγιστη ακρίβεια σε γρήγορες βολές.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το πρώτο αεροβόλο ψαροτούφεκο Sten δημιουργήθηκε από την Mares το 1967. Έκτοτε έχει γίνει ο καλύτερος φίλος εκείνων που αποζητούν την ακρίβεια, την ισχύ και την αξιοπιστία σε αεροβόλο ψαροντούφεκο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Αεροβόλου Ψαροτούφεκου Mares Sten, με διάμετρο κάννης 13 χιλ, επιτυγχάνει τη μέγιστη ακρίβεια σε γρήγορες βολές. Διαθέτει κεφαλή με διαγώνιες οπές διαφυγής και σπειρωτή βέργα διαμέτρου 8 χιλ. Χάρη στη διάμετρο της εσωτερικής σωλήνας σε 13 χιλ, το Sten επιτυγχάνει τη μέγιστη ακρίβεια και δύναμη σε γρήγορες βολές. Διαθέτει επίσης εργονομική, λευκή λαβή η οποία σε συνδυασμό με την ελαφριά και συμπαγή κεφαλή, βελτιώνουν σημαντικά την άνωση και την υδροδυναμική του.

Είναι εξοπλισμένο με πλαστικό πιστόνι ώστε να μην κάνει θόρυβο κατά την βολή και τρομάζει τα ψάρια της περιοχής.

Κυκλοφορεί στην έκδοση με δύο ταχύτητες, με ρυθμιστή δύναμης για μεγαλύτερη ευκολία στο υποβρύχιο κυνήγι και λιγότερες φθορές των αναλώσιμων υλικών. Προσαρμόζεται εύκολα στις πολύ κοντινές βολές, προστατεύοντας την βέργα και το ίδιο το όπλο.

Το MaresStenσυνοδεύεται με βέργα με σπείρωμα, διπλή δελφινιέρα, σκοινάκι, τρόμπα και οπλιστήρι. Δέχεται το μουλινέ της εταιρίας Mares.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εξωτερική Κάννη 40 χιλ
  • Ελαφρύ Μονοκόμματη Κεφαλή
  • Εσωτερική Κάννη 13 χιλ
  • Εργονομική, λευκή λαβή για μεγαλύτερη ορατότητα
  • Βέργα με σπείρωμα 8 χιλ
  • Κωδικός Προϊόντος: 413105

Μέγεθος Αεροβόλου

Κωδικός

Διάμετρος Βέργας

Μήκος Βέργας

Πίεση (Bar)

Εσωτερικό Σωλήνα

58

1105103

Ø8

52,5 εκ

13

13χιλ

70

1105105

Ø8

67,5 εκ

16

13χιλ

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας