Αεροβόλο Ψαροτούφεκο Cressi SL

Αεροβόλο Ψαροτούφεκο Cressi SL

Cressi Sub
31.0023
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
139,50 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά αεροβόλων όπλων SL της Cressi παράγεται εδώ και πολλά χρόνια και έχει δίκαια κερδίσει τη φήμη της για τη στιβαρή κατασκευή, την αξιοπιστία, την ακρίβεια και τη δύναμη της βολής.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά αεροβόλων όπλων SL της Cressi παράγεται εδώ και πολλά χρόνια και έχει δίκαια κερδίσει τη φήμη της για τη στιβαρή κατασκευή, την αξιοπιστία, την ακρίβεια και τη δύναμη της βολής.

Η σειρά των αεροβόλων SL της Cressi αποτελείται από ψαροτούφεκα που είναι εξαιρετικά ελαφριά, εύκολα στη χρήση και με γρήγορη βολή. Είναι σχεδιασμένα με ανατομική λαβή, που προσφέρει άριστο κράτημα και επιτρέπει στο όπλο να ευθυγραμμίζεται με το χέρι, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το έντονο κίτρινο χρώμα της λαβής, επιτρέπει να εντοπίζουμε το ψαροντούφεκο ακόμα κι αν παραμείνει στο βυθό μετά τη βολή.

Τα αεροβόλα όπλα SL της Cressi είναι εφοδιασμένα με μοχλό συγκράτησης του σχοινιού που απελευθερώνει αυτόματα, όταν πατηθεί η σκανδάλη. Τα αεροβόλα SL έχουν και μία δεύτερη σκάλα, μικρότερης δύναμης, επιτρέποντας στον υποβρύχιο κυνηγό να επιλέγει μεταξύ της κανονικής δύναμης του όπλου και της μειωμένης για κοντινές βολές, ανάμεσα σε πέτρες. Όταν ο μοχλός δύναμης είναι γυρισμένος στη μειωμένη δύναμη, χάρη σε μία ανεπίστροφη βαλβίδα το όπλο μπορεί να οπλιστεί κανονικά.

Τα ψαροτούφεκα SL διατίθενται με ατσάλινη βέργα 8 χιλιοστών, με βιδωτό άκρο. Βέργες από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθενται ξεχωριστά (μόνο για τα μοντέλα SL55 και SL70). Τα αεροβόλα SL παράγονται σε τρία μήκη: SL55 (μήκος: 55 εκατοστά), SL70 (μήκος: 70 εκατοστά) και SL100 (μήκος: 100 εκατοστά).

Η σειρά SL STAR διατίθενται με μία ατσάλινη βέργα 8 χιλιοστών, με βιδωτό άκρο (βέργες από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθενται ξεχωριστά). Τα αεροβόλα SL STAR παράγονται σε τρία μήκη: SL40 (μήκος: 40 εκατοστά), SL55 (μήκος: 55 εκατοστά) και SL70 (μήκος: 70 εκατοστά).

Μοντέλο Μήκος Κωδικός Προϊόντος
SL/Star Pneumatic Gun 40 40 εκ FR374000
SL/Star Pneumatic Gun 55 55 εκ FR375500
SL/Star Pneumatic Gun 70 70 εκ FR377000

Κατεβάστε εδώ το Εγχειρίδιο Χρήσης για κάθε Ψαροτούφεκο Cressi

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας