Σαλλαγκιές Savage Gear SGY 2X
Σαλλαγκιές Savage Gear SGY 2X
Σαλλαγκιές Savage Gear SGY 2X
Σαλλαγκιές Savage Gear SGY 2X

Σαλλαγκιές Savage Gear SGY 2X

Savage Gear
09.0415
Διαθέσιμες
7,40 €
Με ΦΠΑ

H Savage SGY 2X σχεδιάστηκε με γνώμονα την επίτευξη ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας, που θα αφήσει μόνο ευχαριστημένους ψαράδες.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μετά την υποδειγματική λειτουργία κι αποτελεσματικότητα των σαλαγκιών που χρησιμοποίησε στα τεχνητά της δολώματα, η Savage Gear επί σειρά ετών, δίνει τώρα την δυνατότητα στους φίλους της να μπορούν να αντικαθιστούν τις σαλαγκές τους, με τις υψηλής ποιότητας σαλαγκές Savage SGY 2X.

H Savage SGY 2X σχεδιάστηκε με γνώμονα την επίτευξη ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας, που θα αφήσει μόνο ευχαριστημένους ψαράδες. Βάσει αυτού χρησιμοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες τεχνολογίες και κατεργασίες για την επίτευξη του στόχου. Η σαλαγκιά Savage Gear SGY 2X σχεδιάστηκε για χρήση σε θαλασσινό νερό και ήταν επιτακτική η ανάγκη για χρήση της τεχνολογίας UAR Coating, η οποία ειδική επίστρωση καθιστά το μέταλλο ανθεκτικό κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό.

Φέρει τέλειο σχήμα Y που φέρνει τον κορμό της σαλαγκιάς παράλληλα με τα επιμέρους αρπάδια της, προσφέροντας άμεσο και βαθύ κάρφωμα και παράλληλα ελαχιστοποιεί το χώρο μεταξύ αρπαδιού και στελέχους δυσκολεύοντας το ψάρι στο να κάνει μεγάλες κινήσεις και αφαιρώντας του την δυνατότητα να ξαγκιστρωθεί. Το ακαριαίο κάρφωμα προσφέρεται από την τεχνολογία Nano Point που μας επιτρέπει να έχουμε πολύ κοφτερές και διατρητικές αιχμές.

Οι σαλλαγκιές SGY 2X είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο, διπλό σύρμα παρέχοντας ασφάλεια και αποφυγή ανοιγμάτων. Το προσεγμένο σύνολο ολοκληρώνεται με το ματ φινίρισμα μια επιλογή που έγινε συνειδητά από την Savage Gear ώστε να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις μέσα στο νερό.

Κωδικός Μοντέλο Μέγεθος Τμχ ανα Συσκευασία
72335 SAVAGE SGY 2X #6 8
72336 SAVAGE SGY 2X #5 8
72337 SAVAGE SGY 2X #4 8
72338 SAVAGE SGY 2X #2 8
Μέγεθος Σαλλαγκιάς
00003.1 - 3
00004.4 - 8
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας