Σιλικονούχα Καβουράκια Major Craft Fighting Claw

Σιλικονούχα Καβουράκια Major Craft Fighting Claw

Major Craft
06.0106
Διαθέσιμο
5,50 €
Με ΦΠΑ

Τα σιλικονούχα τεχνητά Fighting Claw είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια δολωμάτων της Ιαπωνικής εταιρίας Major Craft και έχουν ένα και μόνο σκοπό: να ξεγελάσουν όλα τα μεγάλα πετρόψαρα όπως Ροφούς, Συναγρίδες, Φαγκριά, τα οποία τρέφονται με γαρίδες και καβούρια.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα σιλικονούχα τεχνητά Fighting Claw είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια δολωμάτων της Ιαπωνικής εταιρίας Major Craft και έχουν ένα και μόνο σκοπό: να ξεγελάσουν όλα τα μεγάλα πετρόψαρα όπως Ροφούς, Συναγρίδες, Φαγκριά, τα οποία τρέφονται με γαρίδες και καβούρια.

Τα Fighting Claw έχουν ένα μοναδικό κατασκευαστικό χαρακτηριστικό. Διαθέτουν εσωτερικά μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα, οι οποίες επιφέρουν ισορροπία στις δαγκάνες και τις βοηθούν να διατηρούν φυσική στάση. Με πολύ ήπια χτυπήματα του καλαμιού, οι δαγκάνες του καβουριού και η κεραία του, παράγουν μια πολύ φυσική κίνηση. Όταν σταματήσετε το jerking, οι δαγκάνες επιστρέφουν σε φυσική αμυντική στάση, ελαφρώς ανασηκωμένες και αυτό είναι που ξεγελά τους επίδοξους θηρευτές. Η συγκεκριμένη στάση είναι αυτή που παίρνει ένα μικρό καβούρι όταν βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα «πόδια» του λειτουργούν ως βοηθήματα ισορροπίας και εμποδίζουν το καβουράκι από τα να παρασυρθεί από την κίνηση του νερού, ή να αναποδογυρίσει. Επίσης τα «ποδαράκια» τα οποία προβάλουν από τις πλευρές του Fighting Claw βοηθούν στο συγκεκριμένο σιλικονούχο τεχνητό της Major Craft να έχει μια απόλυτα φυσική εικόνα.

Μπορείτε να συνδυάσετε το Fighting Claw με το Major Craft Jig Rubber, αλλά και με τις συνήθεις μολυβοκεφαλές του εμπορίου.

Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα Τεμάχια ανά Συσκευασία
4 εκ (1,6 ίντσες) Glow (101), Keimura Red (107), Keimura Orange (108), Keimura Pink (109), Silver (110), Keimura Green (111) 5
6 εκ (2,4 ίντσες) Glow (101), Keimura Red (107), Keimura Orange (108), Silver (110), Keimura Green (111), Clear Hologram (112) 5
8 εκ (3,2 ίντσες) Glow (101), Keimura Red (107), Keimura Orange (108), Silver (110), Keimura Green (111), Clear Hologram (112) 4

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
23 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας