Σιλικόνες Major Craft Dart ParaWorm

Σιλικόνες Major Craft Dart ParaWorm

Major Craft
06.0114
Διαθέσιμο
6,50 €
Με ΦΠΑ

Τα σιλικονούχα δολώματα στο Light Rock Fishing και στο Light Spinning είναι ένα πολύ τεχνικό αλλά και αποδοτικό κεφάλαιο, στο οποίο αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες τότε θα έρθουμε σε επαφή με ψάρια τρόπαια, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δε θα περιμέναμε ποτέ.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα σιλικονούχα δολώματα στο Light Rock Fishing και στο Light Spinning είναι ένα πολύ τεχνικό αλλά και αποδοτικό κεφάλαιο, στο οποίο αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες τότε θα έρθουμε σε επαφή με ψάρια τρόπαια, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δε θα περιμέναμε ποτέ.

Η Ιαπωνική εταιρία Major Craft, με τη σειρά ParaWorm προσεγγίζει όλους τους τύπους σιλικόνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε LRF και σε υπερελαφριές μορφές του Spinning και μας δίνει πολύ στοχευμένα προϊόντα, τα οποία απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όσο και σε έμπειρους φίλους της τεχνικής. Με τους τύπους Shad, Dart, Straight Aji έχουμε τρεις τύπους σιλικόνης για τις τρεις βασικότερες προσεγγίσεις και πλεύσεις που αναζητάμε στο ψάρεμά μας.

Η σιλικόνη τύπου Dart στα 7,62 εκατοστά είναι σχεδιασμένη για μια πιο επιθετική παρουσίαση με συνεχή ζυγισμένα, μικρά και νευρικά χτυπήματα, με ψηλά, ή χαμηλά την μύτη του καλαμιού μας. Οι σιλικόνες αυτές έχουν σκοπό να μοιάσουν σε ένα πανικόβλητο και εύκολο θήραμα, που γνωρίζει ότι δεν αντέχει και ότι θα αποτελέσει τροφή για μεγαλύτερα ψάρια. Ερευνήστε με τις ParaWorm Dart όλη την υδάτινη στήλη και μη διστάσετε να αυξήσετε την ένταση με γρήγορες και πολύ γρήγορες ανακτήσεις, από τα μεσόνερα και πάνω. Οι σιλικόνες Dart είναι ιδανικές για Κοκάλια, Κυνηγούς, Μανάλια και πελαγικά που τρέφονται σε γρήγορες ταχύτητες. Ιδανική μολυβοκεφαλή για αυτήν την σιλικόνη η Jigpara Bunta Darting Type, ή Jigpara Jighead Dart.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: Dart
  • Μήκος: 7,62 εκ
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 7
  • Διαθέσιμα Χρώματα: All Glow, UV Clear, UV Pink, UV Pearl

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
12 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας