Σιλικονούχα Antiche Pasture Illuminor Active Worm

Σιλικονούχα Antiche Pasture Illuminor Active Worm

Illuminor
06.0134
Διαθέσιμο
12,00 €
Με ΦΠΑ

Τα σκουλήκια Illuminor Active Worm διαθέτουν πολύ έντονη μυρωδιά, την οποία αφήνουν ως ίχνος στο νερό, με αποτέλεσμα να προσελκύουν θηρευτές από απόσταση και να ερεθίζουν το ένστικτο της τροφής.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιταλική εταιρεία Antiche Pasture, εδώ και πολλές δεκαετίες έχει αφιερωθεί, με το ειδικευμένο εργατικό της δυναμικό και αμέτρητες ώρες ερευνών, στην παραγωγή προσελκυστικών υλικών, όπως φερομόνες και μαλάγρες, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ως η γνωστότερη εταιρεία παρασκευής αυτής της κατηγορίας προϊόντων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ κρατάει και ηγετική θέση σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Για τους ενθουσιώδεις φίλους του LRF, του HRF, του αφρωτού, του Casting αλλά και κάθετων τεχνικών στις οποίες δολώνουμε στα Assist Hooks βιοδιασπώμενα, ή σιλικονούχα δολώματα για να αυξήσουμε την ελκυστικότητα του jig μας, η Antiche Pasture έχει μια πρόταση όμοια της οποίας δε θα βρείτε στην αγορά. Η σειρά σιλικονούχων δολωμάτων Active Worm αποτελείται από πολύ σιλικονούχα σκουλήκια, εμποτισμένα με φερομόνες, αρωματικές και γευστικές ουσίες, αλλά και ζωϊκή πρωτεΐνη, τις οποίες αισθανόμαστε άμεσα μόλις ανοίξουμε το βαζάκι. Τα σιλικονούχα δολώματα Illuminor είναι μια νέα γενιά δολωμάτων, κατασκευασμένα από εμποτισμένη σιλικόνη, με επιπλέον πρόσθετα όπως φερομόνες και ζωική πρωτεΐνη. Το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα και γρήγορα, αλλά μετά από χρόνια ερευνών σε οργανικά προσελκυστικά υλικά και τις καλύτερες ποιότητες σιλικόνης.

Το project Illuminor Baits σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την εταιρία Illuminor σε συνεργασία με την Antiche Pasture. Η σιλικόνη που χρησιμοποιήθηκε είναι κατοχυρωμένο υλικό, από νέα φόρμουλα η οποία εγκλωβίζει τη γεύση και τα αρώματα που περιέχουν οι πρόσθετες φερομόνες. Η παραγωγής τους γίνεται με παραδοσιακή μέθοδο, κατά την οποία οι σιλικόνες παραμένουν βυθισμένες για 48 ώρες σε ειδικό μίγμα της Antiche Pasture. Στο τελικό τους στάδιο, συσκευάζονται στο χέρι. Όταν δεχθούν επίθεση από θήραμα, η σιλικόνη ελευθερώνει γεύση και άρωμα τα οποία επιβάλουν στο ψάρι να επιτεθεί ξανά.

Τα σκουλήκια Illuminor Active Worm διαθέτουν πολύ έντονη μυρωδιά, την οποία αφήνουν ως ίχνος στο νερό, με αποτέλεσμα να προσελκύουν θηρευτές από απόσταση και να ερεθίζουν το ένστικτο της τροφής.

Τα Active Worm είναι βυθισμένα σε πολύ έντονης μυρωδιάς υγρό και απορροφούν περίπου το 20% αυτού. Έτσι διατηρούνται στο βαζάκι τους για πολύ καιρό, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα και σε πολύ καλή κατάσταση. Η φόρμουλα έχει αποδειχθεί ότι προσελκύει θηράματα και ότι είναι κατάλληλη για το θαλασσινό νερό. Η συσκευασία στην οποία βρίσκονται είναι κατάλληλη και για επανατοποθέτηση σε αυτή, ώστε με το βύθισμα στο υγρό, η σιλικόνη να ενισχυθεί ξανά αναφορικά με τη μυρωδιά και τη γεύση της.

Κάθε σκουλήκι σιλικόνης Illuminor διαθέτει απόλυτα φυσική κίνηση.

Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε γάντια μιας χρήσης με τα συγκεκριμένα δολώματα και επίσης τα υγρά μαντηλάκια After Fish για να αφαιρέσουν οποιαδήποτε οσμή.

Μέγεθος

Μήκος

Τεμάχια ανά Συσκευασία Διαθέσιμα Χρώματα
Small 9,2 εκ / 3,6 ίντσες 15 Ροζ, Κόκκινο, Πράσινο, Καφέ, Λευκό
Medium 10,5 εκ / 4 ίντσες 15 Ροζ, Κόκκινο, Πράσινο, Καφέ, Λευκό
Large 11,6 εκ / 4,5 ίντσες 12 Ροζ, Κόκκινο, Πράσινο, Καφέ, Λευκό
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας