Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing...
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing...
Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT

Τεχνητά Σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT

Keitech
06.0242
Διαθέσιμο
7,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Keitech έχει αναπτύξει τα δολώματα σιλικόνης Swing Impact FAT, ένα τεχνητό που τα έχει όλα: μια ευρεία και έντονη δράση του σώματος, κίνηση Rolling και μια εντυπωσιακή ικανότητα να ελκύει ψάρια.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Keitech έχει αναπτύξει τα δολώματα σιλικόνης Swing Impact FAT, ένα τεχνητό που τα έχει όλα: μια ευρεία και έντονη δράση του σώματος, κίνηση Rolling και μια εντυπωσιακή ικανότητα να ελκύει ψάρια. Μερικές φορές είναι ένα τεχνητό σιλικόνης, άλλες ένα Crankbait, άλλες φορές είναι η αρματωσιά Τέξας που τραβάει όλη την προσοχή, άλλες φορές είναι ένας πλάνος. Η Keitech έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο ως προς τη χρήση του τεχνητό σιλικόνης, το οποίο μπορεί να αρματωθεί και ψαρευτεί με ποικίλους τρόπους και να εξερευνήσει πλήρως τις δυνατότητες μιας περιοχής.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των δολωμάτων σιλικόνης Keitech Swing Impact FAT περιλαμβάνουν:

  • Wide Tail Action: Ταλάντωση της ουράς σε μεγάλης ακτίνα, ώστε να παράγει έντονη δράση
  • Κίνηση ολόκληρου του σώματος: Η έντονη δράση της ουράς μεταδίδεται από το σώμα ως το κεφάλι. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ελκύει τα ψάρια, καθώς δίνει στο τεχνητό μια αίσθηση ζωής.
  • Η ουρά τύπου Paddle Tail προσελκύει επιθέσεις: Ο τύπος ουράς Paddle (Τακούνι, Κουπί, Κουτάλα) προσελκύει πολλά δαγκώματα. Η δράση ξεκινά γρήγορα, με την πρώτη περιστροφή της μανιβέλας. Η ουρά έχει σχεδιαστεί από την Keitech, έτσι ώστε να μετατρέπει όλη την αντίσταση στο νερό, σε δράση κίνησης.
  • Εξαιρετική ισορροπία: Οι συγκεκριμένες σιλικόνες διατηρούν πάντα μια σταθερή στάση και δράση, είτε με αργή, είτε με γρήγορη ανάκτηση. Επιπλέον, διατηρεί την εξαιρετική της ισορροπία ανεξάρτητα από τον τύπο του αγκιστριού, ή της αρματωσιάς που έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Δόλωμα μεγάλης αντοχής: Η Keitech, από την αρχή της ανάπτυξης του δολώματος SwingImpactFAT, είχε ως στόχο ήταν να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό δόλωμα, που δεν γλιστράει εύκολα, ειδικά όταν πραγματοποιούμε μακρινές βολές και βάζουμε δύναμη στο καλάμι μας.
  • Περιέχει φυσική γεύση καλαμαριού: Το υλικό της είναι εμποτισμένο με φυσική γεύση καλαμαριού, γνωστή για την αποτελεσματικότητά της.
  • Προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια: Κάθε μέρος του Swing Impact FAT έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα.

Η Keitech έχει ενσωματώσει στην ανάπτυξη των δολωμάτων Swing Impact FAT και άλλες λεπτομέρειες, καθεμία από τις οποίες παίζει το ρόλο της, στο να γίνει το Keitech Swing Impact FAT ένα επιτυχημένο τεχνητό.

Σώμα με Δακτυλίους
Οπές Βαριδιών
Οδηγός Αρματώματος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αρματώματος της Keitech Swing Impact FAT και ακόμη περισσότεροι τρόποι να την ψαρέψετε.

  • Χωρίς βαρίδι: Δοκιμάστε μια αργή και σταθερή ανάκτηση ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.
  • Βαρίδωμα: Χρησιμοποιήστε δύο βαρίδια τα οποία μοιάζουν με καρφάκια, στις ειδικές υποδοχές στην κοιλιά, για να φτάσετε σε μεγαλύτερο βάθος.
  • Αρματωσιά Τέξας: Ευρέως χρησιμοποιούμενος τρόπος αρματωσιάς με μολυβοκεφαλή, για μεγαλύτερες αποστάσεις κατά τη βολή και μεγαλύτερο βάθος στην υδάτινη στήλη.
  • Αρματωσιά με JigHead: Αυξάνει τον όγκο και το βάρος της σιλικόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από ψαράδες με εξοπλισμό Baitcasting.
  • Jig Trailer: Για ψλαρεμα στα βαθύτερα σημεία της υδάτινης στήλης, χρησιμοποιώντας τρέσες, πλοκάμια σιλικόνης, λεπίδες και άλλα αξεσουάρ
ΜήκοςΒάροςΔιαθέσιμα Χρώματα
8,38 εκ6 γρAYU, Sexy Shad, Chartreuse Shad, Silver Flash Minnow, Bluegill Flash, Crystal Flash, Lime Chartreuse
10,92 εκ10 γρAYU, Sexy Shad, Chartreuse Shad, Silver Flash Minnow, Bluegill Flash, Crystal Flash, Lime Chartreuse
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας