Καραβίδα Σιλικόνης Carson Tamura Worm

Καραβίδα Σιλικόνης Carson Tamura Worm

Carson
06.0172
Διαθέσιμη
3,50 €
Με ΦΠΑ

Μια εξαιρετικά ακριβής απομίμηση καραβίδας είναι η Flapping Crawfish Hunter από την Ιταλική εταιρία Carson.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μια εξαιρετικά ακριβής απομίμηση καραβίδας είναι η Flapping Crawfish Hunter από την Ιταλική εταιρία Carson.

Η καραβίδα σιλικόνης της Carson ανήκει στην κατηγορία τεχνητών Tamura Worm και για την κατασκευή της έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ χρησιμοποιήθηκε υλικό από μαλακή σιλικόνη. Θα κινηθεί τόσο δελεαστικά μέσα στο νερό, ώστε να ξεγελάσει και τα πιο υποψιασμένα και καχύποπτα ψάρια σε κάθε κατάσταση και συνθήκη βυθού. Διατίθεται σε τρία μεγέθη (1.5˝, 2.5˝ και 3.0˝) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές τεχνικές, όπως LRF, Heavy Rock Fishing, Light Spinning αρματωμένη με Jig head που προορίζονται για σιλικόνες που παρομοιάζουν Καρκινοειδή (Creature Type). Τέτοιες μολυβοκεφαλές είναι οι Major Craft Jigpara Bunta Swim, σε Texas Rig χρησιμοποιώντας Bullet, ή και Cheburashka Rig, απευθυνόμενο σε οποιοδήποτε αλίευμα μπορεί να τραφεί με Καραβιδάκια, Καβουράκια και Γαρίδες, όπως Λαβράκια, Τσιπούρες, Μουρμούρες, Σαργοί κ.α.

Οι σιλικόνες Carson Tamura Worm είναι εμπλουτισμένες με φυσικό άρωμα γαρίδας και σε χρωματισμούς που θα φανούν ικανοί να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και περιβάλλον ψαρέματος (με στοιχεία Glitter ή Glow και χρωματισμούς που αντιδρούν σε UV ακτινοβολία).

Μοντέλο Μήκος Τμχ ανά Συσκευασία
MF-54 3,8 χιλ  8
MF-54 6,0 χιλ 6
MF-54 7,5 χιλ 5
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας