Σιλικόνη Thirty Four (34) Fishlike

Σιλικόνη Thirty Four (34) Fishlike

Thirty Four
06.0173
Διαθέσιμη
8,50 €
Με ΦΠΑ

Η Fishlike 1.5˝ συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα σιλικόνων της Ιαπωνικής εταιρίας Thirty Four (34), ειδικά σχεδιασμένες για Ajing και γενικότερα για Ultra Light Game τεχνικές.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Fishlike 1.5˝ συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα σιλικόνων της Ιαπωνικής εταιρίας Thirty Four (34), ειδικά σχεδιασμένες για Ajing και γενικότερα για Ultra Light Game τεχνικές, από τον εμπνευστή και Field Tester της εταιρίας Katsumi Ιebe.

H Thirty Four (34) είναι από τις λίγες εταιρίες (εάν όχι η μοναδική) στον χώρο των ειδών αλιείας, η οποία έχει εξειδικευτεί τόσο, σε έναν τομέα και παράγει προϊόντα αποκλειστικά γι’ αυτόν. Στην προκειμένη περίπτωση, οι σιλικόνες Fishlike απευθύνονται στην τεχνική Ajing - Light Game, οι οποίες για την Thirty Four (34), είναι το δυνατό της σημείο και ο τομέας εξειδίκευσης της.

Η Fishlike 1.5˝ είναι ειδικά σχεδιασμένη να αντιστέκεται στον κυματισμό και το έντονο ρέμα, χάρη στο πτερύγιο το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της σιλικόνης, ενώ η λεπτή διχαλωτή ουρά της θα κινηθεί ακόμη και κατά την διαδικασία της βύθισης, χωρίς να χρειαστεί να δοθεί καμία εντολή από το καλάμι μας. Η Thirty Four (34) κατόπιν παρατήρησης στο πεδίο κι εκμεταλλευόμενη τη διατροφική φρενίτιδα των Κοκαλιών όταν εντοπίζουν κοπάδια με γόνο από μικρόψαρα, σχεδίασε κι εξέλιξε την Fishlike η οποία είναι η απόλυτη απομίμηση μικρόψαρου. Αν αρματωθεί με Jighead όπως η Glitter Head της Thirty Four (34) και ψαρευτεί με έντονο Twitching, παράγει μια εξαιρετικά έντονη, αλλά σταθερή πλεύση προσομοιώνοντας κυνηγημένο μικρόψαρο, το οποίο αποτελεί εύκολο στόχο για τα Κοκκάλια. Εάν συνδυαστεί με μία μολυβοκεφαλή όπως η 34 Mame θα διαγράψει μια πιο ομαλή κι αρμονική κίνηση, που μπορεί να ξεκλειδώσει υποψιασμένα και δύσκολα αλιεύματα των κατώτερων τμημάτων της υδάτινης στήλης.

Η σιλικόνη Fishlike της 34 διατίθεται σε χρωματισμούς, οι οποίοι είναι ικανοί να δελεάσουν τα Κοκκάλια κι όχι μόνο καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 3,8 εκ (1,5˝)
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 8
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
14 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας