Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow
Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow

Σιλικόνες X Zone Hot Shot Minnow

X Zone
06.0204
Διαθέσιμες
8,50 €
Με ΦΠΑ

Μια ολοκαίνουργια πρόταση από την X Zone Lures είναι η Hot Shot Minnow, μια σιλικόνη που αναπτύχθηκε μετά από πολύμηνη μελέτη, τόσο στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μια ολοκαίνουργια πρόταση από την X Zone Lures είναι η Hot Shot Minnow, μια σιλικόνη που αναπτύχθηκε μετά από πολύμηνη μελέτη, τόσο στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο, από τον βασικό field tester της Καναδικής εταιρίας, τον πολυνίκη του τουρνουά Bass Master, Brandon Palaniuk. Η X Zone, σε συνεργασία με τον Brandon Palaniuk, πειραματίστηκαν αρκετά αλλάζοντας πολλά μεγέθη και σχέδια για να καταλήξουν στο ιδανικό μέγεθος των 3.25’’ (8,9 εκ) και στο σχέδιο που παραπέμπει σε γόνο μικρόψαρου.

Η X Zone Hot Shot Minnow είναι μια ειδικά μελετημένη για την τεχνική του Drop Shot σιλικόνη, χάρη στην εσοχή που διαθέτει στο κάτω μέρος, ώστε να περνάει σταθερά στο αγκίστρι και να μην περιστρέφεται όπως οι περισσότερες σιλικόνες. Το παραπάνω χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με την υψηλή πλευστότητά της, συμβάλλουν στο να παραμένει το δόλωμα πάντα παράλληλα στο αγκίστρι με αποτέλεσμα την καλύτερη παρουσία και κυρίως την αύξηση των strikes.

Η υπερκινητική της ουρά, θα αντιδράσει στην παραμικρή κίνηση του καλαμιού μας, ή και ακόμη με το ελάχιστο ρεύμα μέσα στο νερό. Η σχεδίαση του σώματος της Hot Shot Minnow επιτρέπει στην σιλικόνη να κινείται κυματιστά από το κεφάλι έως την ουρά, επιτρέποντας σε οποιοδήποτε ερέθισμα να διαπεράσει το σώμα της, ενώ ταυτόχρονα, μια ήπια περιστροφική κίνηση rolling, θα κάνει την κίνησή της πιο ζωντανή και δελεαστική. Σε συνδυασμό με τις αναλαμπές που προκαλούν οι εντυπωσιακοί, αλλά φυσικοί χρωματισμοί, η Hot Shot Minnow μετατρέπεται σε έναν πρώτης τάξης στόχο, για τους θηρευτές της περιοχής.

Παρά τον αρχικό σχεδιασμό της για την τεχνική Drop Shot, το τεχνητό Hot Shot Minnow μπορεί να δουλέψει άψογα και με αρματωσιά Ned, Neko, αλλά θα κινηθεί υποδειγματικά όταν την αρματώσουμε με μολυβοκεφαλή (Damiki Rig). Δοκιμάστε επίσης την Hot Shot Minnow σε Fluke Rig και εκπλαγείτε από την ρεαλιστικά πανικόβλητη κίνησή της. Η επιπλέουσα σιλικόνη που χρησιμοποιεί η XZone ως πρώτη ύλη δίνει ιδιαίτερες δυνατότητες πλεύσης της Hot Shot Minnow.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό, το οποίο προέκυψε – ίσως και κατά τύχη - είναι η δυνατότητά της να βυθίζεται απόλυτα κάθετα στο βυθό, κρατώντας την ουρά ψηλά, με το βάρος ενός και μόνο αγκιστριού που θα προσαρμόσουμε στο κεφάλι της. Έτσι επιτυγχάνεται παράλληλα η τεχνική του Drop Shot, η Ned rig σε μία παρουσίαση. Δώστε ευκαιρίες στην Hot Shot Minnow και δείτε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας ένας «άλλος τρόπος» ψαρέματος φτάνοντας τα αλιεύματα, και κυρίως τα Λαβράκια, στα όρια του διατροφικού παροξυσμού.

Κάθε συσκευασία περιέχει 8 σιλικόνες.

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας