Αρωματική Πάστα Fiiish
Αρωματική Πάστα Fiiish
Αρωματική Πάστα Fiiish
Αρωματική Πάστα Fiiish

Αρωματική Πάστα Fiiish

Fiiish
06.0007
Διαθέσιμο
13,50 €
Με ΦΠΑ

Η Γαλλική εταιρία Fiiish διαθέτει στην αγορά αρωματική πάστα για τα σιλικονούχα δολώματα της Fiiish.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Γαλλική εταιρία Fiiish διαθέτει στην αγορά αρωματική πάστα για τα σιλικονούχα δολώματα της Fiiish. Μετά από δοκιμές τριών ετών, τα στελέχη της Fiiish διαπίστωσαν αύξηση στις επιτυχίες, ιδιαίτερα σε μεγάλα θηράματα, με τη χρήση της πάστας.

Η πάστα της Fiiish είναι 100% φυσική, πλούσια σε υφή και επιτρέπει στο σιλικονούχο να διατηρεί την συμπεριφορά του κάτω από το νερό.

Η έντονη μυρωδιά του απλώνεται κάτω από το νερό και αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας, ακόμα και κατά τις ημέρες που τα ψάρια φαίνονται νωθρά.

Αλείψτε τα Black Minnow στις ειδικές ραβδώσεις που έχουν στα πλαϊνά για να κρατήσουν τη μυρωδιά για περισσότερο χρόνο! Κατάλληλο για καλαμαριέρες, τεχνητά δολώματα κλπ.

Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία αλουμινίου 40 γρ, σε δύο χρώματα: Φυσικό και Κόκκινο (Αίμα)

Κωδικοί Προϊόντος: GAM385 (Natural), GAM383 (Blood Red)

6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας