Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio
Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio
Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio
Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio
Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio
Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio

Σιλικονούχα Οκταποδάκια Pregio

Pregio
06.0032
Διαθέσιμο
1,50 €
Με ΦΠΑ

Σιλικονούχα χταποδάκια της Pregio τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές τεχνικές.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γνωρίζετε ότι τα σιλικονούχα χταποδάκια της Pregio τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές τεχνικές; Ένα σιλικονούχο χταποδάκι, αρματωμένο σε πλάνο Inchiku, ή σε ένα αγκίστρι assist στο Jigging, κάνει τουλάχιστον τη μισή, αν όχι την περισσότερη δουλειά.

Όσο πιο μαλακό είναι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα φέρει αφού με την κίνηση που του δίνει ο πλάνος Jigging, ή το Inchiku κατά την κάθοδο, την πολλαπλασιάζει και προκαλεί τα ψάρια με τα «απόνερα» που αφήνει. Θα διαπιστώσετε την αύξηση των επιτυχιών, μόλις αρχίσετε να εναλλάσσετε τα χταποδάκια και να δοκιμάζετε διαφορετικά χρώματα.

Τα σιλικονούχα χταποδάκια της Pregio, εκτός από μαλακό υλικό για ασύγκριτη κίνηση, έχουνε και φωσφορούχα μάτια, καθώς και 3D «νερά» που αντανακλούν με τελείως φυσικό τρόπο το φως. Κάποια όπως η «σαρδέλα» διαθέτει πιτσιλιές στο χρώμα του αίματος.

Για όποια χρήση και αν τα προορίσετε, τα νέα χταποδάκια της Pregio θα σας ικανοποιήσουν στο 100%, κοστίζοντας ελάχιστα. Είναι επίσης κατάλληλα για συρτή σε τονοειδή και ως ανταλλακτικά για πλάνους, καμπούρες, κοντοφύλακες.

Εντυπωσιακά χρώματα σε ακόμα πιο εντυπωσιακή τιμή, καθώς κάθε συσκευασία περιέχει 5 τμχ. 

Κωδικός : PRG

Διαβάστε στο Blog του Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για τη χρήση και το σωστό αρμάτωμα Καλαμαριών και Σουπιών Σιλικόνης, καθώς και για το έξτρα πλεονέκτημα που μας προσφέρουν Χταποδάκια Σιλικόνης, όπως το συγκεκριμένο προϊόν που βλέπετε.

Μήκος

Τμχ. / Συσκευασία

Χρώματα

4 εκ

5 τμχ

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

7 εκ

5 τμχ

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

9 εκ

5 τμχ

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

12 εκ

5 τμχ

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
Εxclude
1
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας