Ανταλλακτικά Οκταποδάκια Inchiku Technofish

Ανταλλακτικά Καλαμαράκια Inchiku Technofish

Technofish
06.0035
Διαθέσιμο
4,40 €
Με ΦΠΑ

Ανταλλακτικά, σιλικονούχα καλαμαράκια της Ελληνική εταιρίας Technofish για πλάνους Inchiku.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ανταλλακτικά, σιλικονούχα καλαμαράκια της Ελληνική εταιρίας Technofish για πλάνους Inchiku.

Προορίζονται για πλάνους από 180 έως 240 γρ και είναι αρματωμένοι με αγκίστρια 7/0 και 9/0. Διαθέτουν επίσης φωσφοριζέ χάντρα.

Σημειώστε ότι τα αγκίστρια που χρησιμοποιούνται στα καλαμαράκια της Technofish είναι τα Γιαπωνέζικα Maruto, πολύ μεγάλης αντοχής. Συνεπώς είναι έτοιμα για χρήση, σε μεγάλα βάθη και δε χρειάζεται να αλλάξετε τα αγκίστρια εάν απευθύνεστε σε μεγάλα θηράματα.

Τα χρώματα 3, 4, 6 και 7 διαθέτουν φώσφορο μόνο στο κεφάλι της σιλικόνης, ενώ τα χρώματα 1, 2, 5 διαθέτουν έντονο φώσφορο και στα πλοκάμια.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση και το αρμάτωμα Χταποδιών Σιλικόνης, τα οποία προορίζονται είτε για απευθείας ψάρεμα, είτε για τοποθέτηση σε πλάνους.

Inchiku 3521

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας