Σιλικονούχα Red Gill Evo Stix

Σιλικονούχα Red Gill Evo Stix

Red Gill
06.0078
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
12,50 €
Με ΦΠΑ

To Evo Stix  της Red Gill είναι ένα καινούριο υβριδικό δόλωμα σχεδιασμένο για λαυράκια και για λούτσους. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Evo Stix  της Red Gill είναι ένα καινούριο υβριδικό δόλωμα σχεδιασμένο για λαυράκια και για λούτσους.

Τα σιλικονούχα Red Gill Evo Stix αποτελούνται από την μαλακιά και εύκαμπτη ουρά των κλασσικών Evo με την εξαιρετική δράση, συνδυασμένα με σώμα stick bait.

Από τότε που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, τα χελάκια Red Gill Sandeel έχουν κερδίσει την αποδοχή των ψαράδων, κυρίως λόγω των πολύ καλών αποτελεσμάτων. Το μόνο μειονέκτημα που είχαν ήταν οι συχνές εμπλοκές, κυρίως σε περιοχές με φυκιάδες. Για να το ξεπεράσει αυτό και να σταματήσουν οι επισκευές, κοψίματα και κολλήματα, η Red Gill κατασκεύασε την σειρά Evo Stix η οποία έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική, ιδιαίτερα σε ρηχές περιοχές με έντονη παρουσία βλάστησης.

Τα Evo Stix δεν χρειάζονται κάποια τροποποίηση. Ότι περιέχει η συσκευασία, είναι ότι χρειάζεστε για να πάτε ψάρεμα.

Η Red Gill κατασκεύασε τις σιλικόνες Evo Stix από το αποκλειστικό υλικό Super Tough (ST) το οποίο ξεπερνά σε διάρκεια ζωής τα περισσότερα υλικά σιλικόνης της αγοράς.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο αγκίστρια Mustad (weedless 38104NP-BN) και τρεις διαφορετικές κεφαλές (5-10-15 γρ), συνεπώς μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλά ψαρέματα, διαφορετικών συνθηκών.

Η κάθε σιλικόνη έχει μήκος 14,5 εκ.

Διαθέσιμα χρώματα

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας