Τεχνητό Rapala Countdown Magnum Βυθιζόμενο
Τεχνητό Rapala Countdown Magnum Βυθιζόμενο
Τεχνητό Rapala Countdown Magnum Βυθιζόμενο
Τεχνητό Rapala Countdown Magnum...
Τεχνητό Rapala Countdown Magnum...
Τεχνητό Rapala Countdown Magnum...

Τεχνητό Rapala Countdown Magnum Βυθιζόμενο

Rapala
04.0134
Διαθέσιμο
10,00 €
Με ΦΠΑ

Χρόνο με το χρόνο τα τεχνητά δολώματα της Rapala κερδίζουν όλο και περισσότερο την εκτίμηση των ψαράδων σε όλο τον κόσμο, καθώς τα μεγαλύτερα θηράματα, πιάνονται συνήθως με Rapala.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Χρόνο με το χρόνο τα τεχνητά δολώματα της Rapala κερδίζουν όλο και περισσότερο την εκτίμηση των ψαράδων σε όλο τον κόσμο, καθώς τα μεγαλύτερα θηράματα, πιάνονται συνήθως με Rapala. Η σειρά Magnum έχει τις καλύτερες επιδόσεις στο ψάρεμα συρτής σε ανοιχτή θάλασσα.

Τα τεχνητά Rapala CD Magnum βυθίζονται γρήγορα και πρώτα με το κεφάλι. Σχεδιασμένη για να αντέχει στις προκλήσεις μεγάλων, επιθετικών θηρευτών όπως τόνοι, σφυρίδες, μαγιάτικα, η σειρά τεχνητών CD Magnum της Rapala διαθέτει μεταλλικό χείλος, βαρέου τύπου κρίκους, ατσάλινες σαλλαγκές VMC ενώ η πλεύση τους είναι ρεαλιστική σε κάθε ταχύτητα συρτής, από βάρκα, ή ακτή.

Κωδικός Μήκος Βάρος Βύθισμα
CDMAG 7 7 εκ 12 γρ 2,7 – 7,5 μ
CDMAG 9 9 εκ 17 γρ 2,7 – 7,5 μ
CDMAG 11 11 εκ 24 γρ 2,7 – 7,5 μ
CDMAG 14 14 εκ 36 γρ 2,7 – 7,5 μ
CDMAG 18 18 εκ 70 γρ 2,7 – 7,5 μ
CDMAG 22 22 εκ 100 γρ 2,7 – 7,5 μ

Δοκιμάστε κατά τους χειμερινούς μήνες τεχνητά spinning 17+ εκατοστών. Τα αρπακτικά αυτή την εποχή κυνηγάνε ευκαιριακά και όχι μεθοδικά με αποτέλεσμα κάθε ευκαιρία για επίθεση θα πρέπει να την εκμεταλλεύονται. Κατά τους κρύους μήνες δεν υπάρχει άφθονη Αθερίνα, Σαρδέλα, ή Φρίσσα, ενώ και αυτά που έχουν απομείνει είναι μεγάλα σε μέγεθος, όπως και οι κέφαλοι, σπάροι και άλλα σχετικά μεγαλόσωμα ψάρια της ακτογραμμής. Αυτό σπρώχνει τα μεγαλύτερα αρπακτικά να αναπροσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και έτσι εκεί που το μεγάλο τεχνητό τα απωθούσε τους θερινούς μήνες, τώρα τα ερεθίζει και τα οδηγεί στην επίθεση. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τον Ιανουάριο, είναι και η κύρια εποχή αναπαραγωγής για διάφορα αρπακτικά όπως ο Λούτσος, το Γοφάρι και το Λαβράκι. Πολλά αρσενικά τα οποία σπεύδουν να υπερασπιστούν την περιοχή αναπαραγωγής τους από εισβολείς, επιτίθενται με σκοπό να διώξουν τον παρείσακτο και καταλήγουν καρφωμένα σε κάποια σαλαγκιά μας.

Rapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn MagnumRapala Countdawn Magnum

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
18 εκ – 25 εκ
Άνω των 25 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας