Τεχνητό Rapala Magnum FMAG

Τεχνητό Rapala Magnum FMAG

Rapala
04.0136
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
10,70 €
Με ΦΠΑ

Χρόνο με το χρόνο τα αρχεία της IGFA δείχνουν ότι τα ψαράκια της Rapala αποτελούν νούμερο ένα στα σκληρά τεχνητά δολώματα για θαλασσινό νερό.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Χρόνο με το χρόνο τα αρχεία της IGFA δείχνουν ότι τα ψαράκια της Rapala αποτελούν νούμερο ένα στα σκληρά τεχνητά δολώματα για θαλασσινό νερό.

Τα Rapala Magnum FMAG έχουν κατασκευαστεί με ανθεκτικό Αφρικάνικο ξύλο. Προορίζονται για ψάρεμα επιφανείας και διαθέτουν γλώσσα η οποίο προσδίδει στο τεχνητό κίνηση πληγωμένου ψαριού σε κάθε ταχύτητα ανάκτησης.

Είναι επίσης εξοπλισμένα με ατσάλινες σαλλαγκές και ανθεκτικά κατά της οξείδωσης μεταλλικά μέρη για μεγάλες επιδόσεις.

Τα περισσότερα παγκόσμια ρεκόρ έχουν γίνει με τα Rapala Magnum. Είτε ψαρεύονται σαν ψαράκια αφρού στα ρηχά, είτε για συρτή με οποιαδήποτε ταχύτητα θα σας δώσουν σίγουρα την καλύτερη ψαριά σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνική: Συρτή
  • Βάθος Πλεύσης: 1,2 - 3,3 μέτρα
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Ανθεκτικά στη φθορά και τη διάβρωση
  • Εξοπλισμένα με Σαλαγκιές VMC®

Μοντέλο

Μήκος

Βάρος

Σαλλαγκές

FMAG 11

11 εκ

15 γρ

Δύο Νο.1

FMAG 14

14 εκ

22 γρ

Δύο Νο.2/0

FMAG 18

18 εκ

40 γρ

Δύο Νο.4/0

Δοκιμάστε κατά τους χειμερινούς μήνες τεχνητά spinning 17+ εκατοστών. Τα αρπακτικά αυτή την εποχή κυνηγάνε ευκαιριακά και όχι μεθοδικά με αποτέλεσμα κάθε ευκαιρία για επίθεση θα πρέπει να την εκμεταλλεύονται. Κατά τους κρύους μήνες δεν υπάρχει άφθονη Αθερίνα, Σαρδέλα, ή Φρίσσα, ενώ και αυτά που έχουν απομείνει είναι μεγάλα σε μέγεθος, όπως και οι κέφαλοι, σπάροι και άλλα σχετικά μεγαλόσωμα ψάρια της ακτογραμμής. Αυτό σπρώχνει τα μεγαλύτερα αρπακτικά να αναπροσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και έτσι εκεί που το μεγάλο τεχνητό τα απωθούσε τους θερινούς μήνες, τώρα τα ερεθίζει και τα οδηγεί στην επίθεση. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τον Ιανουάριο, είναι και η κύρια εποχή αναπαραγωγής για διάφορα αρπακτικά όπως ο Λούτσος, το Γοφάρι και το Λαβράκι. Πολλά αρσενικά τα οποία σπεύδουν να υπερασπιστούν την περιοχή αναπαραγωγής τους από εισβολείς, επιτίθενται με σκοπό να διώξουν τον παρείσακτο και καταλήγουν καρφωμένα σε κάποια σαλαγκιά μας.

Rapala Magnum FMAGRapala Magnum FMAGRapala Magnum FMAG

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
18 εκ – 25 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας