Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme
Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme

Τεχνητά Rapala X-Rap Magnum Xtreme

Rapala
04.0311
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
20,70 €
Με ΦΠΑ

Το X-Rap® Magnum® Xtreme κολυμπά πολύ γρήγορα με ταχύτητα πάνω από 15 κόμβους, καλύπτοντας έτσι μεγαλύτερη απόσταση και ελκύοντας ταχύτατα ψάρια από το βυθό.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νέο τεχνητό X-Rap® Magnum® Xtreme 160 σχεδιάστηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στα βυθιζόμενα τεχνητά Συρτής. Η εταιρία Rapala υπόσχεται ότι το Xtreme θα φτάσει στα 2,5 μ βάθος και ότι διατηρεί την πλεύση του ακόμα και με πάνω από 15 κόμβους ταχύτητα, έως και 20. Με αυτή την ταχύτητα μπορεί να καλύψει μεγάλη έκταση βυθού και να ελκύσει γρήγορα θηράματα από το βυθό.

Το μήκος του Rapala Xtreme είναι 16 εκ και το βάρος του 68 γρ. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε σε πληθώρα περιπτώσεων και να πειραματιστείτε με το βάθος και την ταχύτητα. Το X-Rap® Magnum® Xtreme 160 είναι ένα τεχνητό για ρηχά νερά, ώστε να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα θηράματα της περιοχής. Μπορείτε να το ψαρέψετε με Συρτή σε διάφορες ταχύτητες, αλλά ακόμα και με μεγάλη ταχύτητα θα διατηρήσει το βάθος του και θα προσελκύσει γρήγορους θηρευτές.

Ψαράδες απ' όλο τον κόσμο έδειξαν δυσπιστία στην αρχή, και δοκίμασαν το συγκεκριμένο τεχνητό. Εκείνοι που ξεπέρασαν την ταχύτητα των 20 κόμβων (περίπου 40 χλμ) διαπίστωσαν ότι το τεχνητό δεν βγήκε στην επιφάνεια, ούτε διαφοροποίησε την πλεύση του. Σε χαμηλότερες ταχύτητες, όπως στους 8 κόμβους, ήταν πολύ εύκολο στη χρήση και εξίσου αποτελεσματικό.

Τα πλευρά του Rapala X-Rap® Magnum® Xtreme είναι επίπεδα και προκαλούν μια αυστηρή, περιστροφική κίνηση, ενώ η ουρά λειτουργεί ως αντίβαρο ισορροπίας.

Ψαρέψτε το X-Rap® Magnum® Xtreme σε οποοιαδήποτε ταχύτητα γύρω από ξέρες, βραχώδεις περιοχές, υφάλους, πλάκες, κ.α.

Ο σχεδιασμός του είναι ισχυρός, όπως εκείνος του Rapala Magnum, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει επιθέσεις μεγάλων θηραμάτων. Κάθε τεχνητό X-Rap® Magnum® Xtreme διαθέτει ισχυρό σύρμα το οποίο διαπερνά κατά μήκος το σύνολο του σώματός του, κρίκους βαρέου τύπου και τρεις σαλλαγκές VMC 9626.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Γλώσσα Shallow Diving
  • Ανάγλυφο Διάφανο Σώμα
  • 3D Ολογραφικό Μάτι
  • Εσωτερικό Μεταλλικό Φύλλο για αντανακλάσεις
  • X-Rap® Finish
  • Ουρά που σταθεροποιεί το σώμα
  • 2 Σαλαγκιές VMC® 3Χ Strong Perma Steel No 4/0
  • Κρικάκια split 3X
  • Τεχνική: Συρτή με μεγάλη ταχύτητα / Βάθος πλεύσης: 2,5 μέτρα
  • Κωδικός Προϊόντος: 28.28.61.40
  • Μοντέλο: MOD XRMAGXT 160
  • Μήκος: 16 εκ
  • Βάρος: 68 γρ

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας