Πλάνοι Beat Dualstar

Πλάνοι Beat Dualstar

Beat
05.0310
Διαθέσιμος
44,00 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Beat Dualstar ανήκουν στην κατηγορία του Slow Jigging και δουλεύουν εξίσου αποδοτικά τόσο κατά τη βύθιση, όσο και κατά την ανάκτηση.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Beat Dualstar ανήκουν στην κατηγορία του Slow Jigging και δουλεύουν εξίσου αποδοτικά τόσο κατά τη βύθιση, όσο και κατά την ανάκτηση.

Το σχήμα που κατέληξε να δώσει η Beat στον Dualstar έχει μελετηθεί, ώστε να είναι ελαφρώς πιο λεπτός σε σχέση με τους συνήθης πλάνους του Slow Jigging, ώστε να έχει σταθερότητα, κάνοντας τη διαδικασία ανάκτησης μια ξεκούραστη υπόθεση, αλλά και κατά την βύθιση ώστε να γλιστράει εύκολα προς τον πυθμένα.

Μπορεί να παραμείνει αποδοτικός τόσο σε αργές, όσο και δυναμικές ανακτήσεις. Πραγματοποιείστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανακτήσεις και αντίστοιχα μεγάλες πτώσεις «αναγκάζοντας» τα ψάρια να κινηθούν κατακόρυφα προς τα πάνω και κατά την πτώση του πλάνου να διασταυρωθούν οι πορείες τους, με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση του strike. Κατά την πτώση του παράγει κίνηση που προσομοιάζει την κίνηση διαφυγής του αλιεύματος, όταν στην περιοχή περιπολούν οι θηρευτές του.

Ο Dualstar είναι επίσης αποδοτικός με κινήσεις Long Fall. Το σχήμα του θα φανεί αποδοτικό καθώς οι πλευρικές κινήσεις κατά τη βύθιση, κάνουν τον πλάνο δελεαστικό για τα αρπακτικά, ενώ και στην αργή ανάκτησή του, δεν θα μείνουν αδρανή.

Ο Dualstar χαρακτηρίζεται ως ένας «φιλικός» και ξεκούραστος προς τον χρήστη πλάνος Slow Jigging, καθώς το σχήμα του επιτρέπει την δημιουργία εξατομικευμένων παρουσιάσεων ανάκτησης και χρήσης, επιτρέποντας στον ψαρά να πειραματιστεί και να δώσει ζωή στον πλάνο του κατά το δοκούν.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που χρησιμοποιήθηκαν είναι πολύ δημοφιλείς στα Μεσογειακά νερά και η παρουσίαση φωσφόρου είναι έντονη στα χρώματα Ζέβρα. Η Beat έχει διαχωρίσει τα χρώματα σε τρεις κατηγορίες:

  • Σε χρώματα όπως το 021 το οποίο διαθέτει έντονο φώσφορο, ώστε να είναι κατάλληλο για χρήση σε συνθήκες σκοταδιού
  • Σε χρώματα όπως τα 019, 020, 022 τα οποία διαθέτουν λιγότερο έντονο φώσφορο αλλά «ανοιχτά» χρώματα με ιριδισμούς, ώστε να είναι κατάλληλα σε συνθήκες λιγοστού φωτισμού
  • Σε χρώματα όπως το 018 το οποίο δε διαθέτει φώσφορο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος διαθέτει ολογραφία με ιριδισμούς, ώστε να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας

Δοκιμάστε να τους αρματώσετε με μονά, ή διπλά Assist Hooks στο κεφάλι, ή την ουρά, ανάλογα με τα ρέματα, ή τα αλιεύματα στα οποία στοχεύετε.

Κωδικός Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
DS160 15,5 εκ 160 γρ 18, 19, 20, 21
DS180 16 εκ 180 γρ 18, 19, 20, 21, 22
DS200 16,5 εκ 200 γρ 18, 19, 20, 21, 22
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00008.150 - 200 γρ
00009.200 γρ και άνω
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας