Σουγιάς Opinel Chaperon
Σουγιάς Opinel Chaperon
Σουγιάς Opinel Chaperon
Σουγιάς Opinel Chaperon

Σουγιάς Opinel Chaperon

Opinel
28.0006
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
95,00 €
Με ΦΠΑ

O σουγιάς Chaperon είναι δημουργία - πατέντα του Bruno Chaperon, καλλιτέχνη ξύλινων κατακευών, σε συνεργασία με τον Opinel.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

O σουγιάς Opinel Chaperon είναι δημουργία - πατέντα του Bruno Chaperon, καλλιτέχνη ξύλινων κατακευών, σε συνεργασία με την Opinel.

Κάθε μαχαίρι Opinel Chaperon είναι μοναδικό, διότι η λαβή έχει διαφορετική μίξη Αφρικανικών ξύλων και είναι επεξεργασμένη και γυαλισμένη στο χέρι.

Επίσης διαθέτουν ενισχυμένη, γυαλιστερή επινικελωμένη λάμα και κλείδωμα Virobloc.

Διατίθεται σε δύο μεγέθη:

  • Νο 6: Μήκος Λάμας 7 εκ (Κωδικός Προϊόντος: 001400)
  • Νο 8: Μήκος Λάμας 8,5 εκ (Κωδικός Προϊόντος: 001399)

Opinel chaperon

Opinel Knives

Καθάρισμα

Με το Opinel σας ανοιχτό, αφήστε να τρέξει ζεστό νερό στη λεπίδα και σκουπίστε με ένα σφουγγάρι και απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε τη λεπίδα με ζεστό νερό, προσέχοντας να μην απορροφηθεί νερό από τη ξύλινη λαβή. Αφήστε τη λεπίδα να στεγνώσει πριν κλείσετε (αυτό δεν είναι απαραίτητο για πλαστικές λαβές).

Σημαντικό: Μη βυθίζετε το μαχαίρι στο νερό, καθώς αυτό θα μπορούσε να χαλάσει τη ξύλινη λαβή.

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας