Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ
Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ

Στολή Κατάδυσης Cressi Facile HF 7 χιλ

Cressi Sub
32.0034
Διαθέσιμη Κατόπιν Παραγγελίας
378,00 €
Με ΦΠΑ

Η στολή Facile HF της Cressi είναι ή νεα έκδοση της στολής καταδύσεων Facile, κατασκευασμένη από 7 χιλιοστών μαλακό Ultraspan Neoprene.

Φύλο
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η στολή Facile HF της Cressi είναι η νέα έκδοση της στολής καταδύσεων Facile, κατασκευασμένη εξ' ολοκληρου από 7 χιλιοστών Ultraspan Neoprene, το οποίο είναι εξαιρετικά εύπλαστο και μαλακό, με επένδυση Helioflex, ένα υλικό που έχει εξαιρετικά θερμικά χαρακτηριστικά. Ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας της στολής είναι 10-18oC.

Η Facile HF είναι μια στολή με ειδικά χαρακτηριστικά που περιορίζουν την διείσδυση του νερού και ως εκ τούτου τη καθιστούν κατάλληλη για καταδύσεις σε δροσερά και κρύα νερά.

Για να περιοριστεί η διείσδυση του νερού μέσα από το κυρίως φερμουάρ (το οποίο εκτείνεται από τη μέση, μέχρι το δεξί μάγουλο), έχει χρησιμοποιηθεί το μοναδικό σύστημα WSS (Σύστημα Διακοπής Νερού), το οποίο προβλέπει ένα έξτρα κάλυμμα 3 χιλιοστών από νεοπρένιο, ενωμένο με το εσωτερικό του κοστουμιού και με δικό του φερμουάρ, το οποίο δεν είναι ευθυγραμμισμένο με το φερμουάρ της στολής (κάνοντας την εύκολη στο να φορεθεί και να βγει).

Cressi Facile

Η ελάχιστη ποσότητα νερού η οποία θα διαπεράσει το φερμουάρ, δε θα έρθει σε επαφή με το σώμα του δύτη, αλλά θα συγκεντρωθεί μεταξύ της εσωτερικής επιφάνειας της στολής και του εσωτερικού καλύμματος. Ως εκ τούτου, η Cressi Facile HF σας παρέχει την καλύτερη προστασία από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια στολή στην αγορά. 

Η Cressi Facile είναι "όλα-σε-μία" στολή, με ενσωματωμένη κουκούλα. Η ενσωματωμένη κουκούλα, εμποδίζει τις ενοχλητικές διεισδύσεις νερού στο λαιμό, ενώ έχει μια βαλβίδα Airfree να απελευθερώνει αυτόματα τον αέρα. Το πάχος διαφοροποιείται από 7 χιλ για την μέγιστη προστασία σε όλους τους ζωτικούς τομείς, σε 5 χιλ στα χέρια, τις γάμπες, τα γόνατα και την κουκούλα, για την αύξηση της ελευθερίας κίνησης.

Cressi Facile

Τα λάστιχα σφράγισης στους καρπούς και τους αστραγάλους έχουν διπλές επενδύσεις (3 χιλ. έξω + 2 χιλ για ενιαία επένδυση στο εσωτερικό). Ως εκ τούτου, τα γάντια και τα καλτσάκια "σφραγίζονται σαν σάντουιτς" εξασφαλίζοντας ουσιαστικά μια υδατοστεγή στολή.

Κατεβάστε το Μετρολόγιο της Cressi


Cressi Facile
Πάχος
7 χιλ
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας