Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS
Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS
Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS
Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS
Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS
Στριφτάρι για Σιλικονούχα Yamashita YS

Παραμάνα Yamashita YS

Yamashita
11.0041
Διαθέσιμη
0,65 €
Με ΦΠΑ

Πρωτοποριακό αξεσουάρ από την Yamashita, για το αρμάτωμα καλαμαριέρων από σιλικόνη ή εκείνων με κρίκο στη μύτη.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πρωτοποριακό αξεσουάρ από την Yamashita, για το αρμάτωμα καλαμαριέρων από σιλικόνη, ή εκείνων με κρίκο στη μύτη. Ειδικότερα, η εταιρία Yamashita διαθέτει και καλαμαριέρες με πλαστικό κρίκο μπροστά, ο οποίος δεν περιστρέφεται. Για αυτές τις περιπτώσεις, η Yamashita έχει κατασκευάσει ένα νέο τύπο παραμάνας με μεγάλα πλεονεκτήματα.

Οι Yamashita YS-S είναι μόνο παραμάνες με τις οποίες μπορείτε να αρματώσετε καλαμαριέρες (σιλικόνης και σκληρού σώματος) που δε διαθέτουν στριφτάρι, αλλά σταθερό κρίκο. Σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα καλαμαριέρες στην αρματωσιά σας, ενώ δεν επηρεάζουν την κίνησή τους. Απεναντίας, τις αφήνουν να κινούνται ελεύθερες και με φυσικό τρόπο στο νερό.

Λόγω της κατασκευής τους και του πολύ λεπτού προφίλ, δεν επιβαρύνουν τα τεχνητά σας.Οι Yamashita YS-S είναι κατασκευασμένες από λεπτό, ελαφρύ, αλλά ισχυρό σύρμα με μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης. Λόγω της συμπαγούς κατασκευής τους, μεταφέρουν εύκολα στην καλαμαριέρα την κίνηση που δίνετε με το καλάμι σας.

Παραμάνες YS-S:

  • Ειδική παραμάνα η οποία "κλειδώνει" στον πλαστικό κρίκο και σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα τις καλαμαριέρες σας
  • Κατασκευασμένη από ισχυρό σύρμα carbon, κατά της διάβρωσης
  • Επιτρέπει στην καλαμαριέρα να κινείται ελεύθερα αλλά και να δέχεται τα ερεθίσματα από το καλάμι σας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός Προϊόντος: 474-879 (10 τμχ)
  • Τύπος: YS
  • Μέγεθος: Small
  • Διαθέσιμη ανά τεμάχιο ή σε συσκευασία των 10 τεμαχίων
196 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας