Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Bassday Sugapen Floating Lure
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Bassday Sugapen Floating Lure
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen
Τεχνητό Δόλωμα Bassday Sugapen

Τεχνητό Bassday Sugapen Επιφανείας

Bassday
04.0165
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
20,00 €
Με ΦΠΑ

Ανανεωμένο κατασκευαστικά, το τεχνητό Sugapen επιφανείας της Bassday είναι το αγαπημένο ψαράκι πολλών ψαράδων.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ανανεωμένο κατασκευαστικά, το τεχνητό Sugapen επιφανείας της Bassday είναι το αγαπημένο ψαράκι πολλών ψαράδων, λόγω της μοναδικής του ικανότητας να προσελκύει ψάρια. Η Ιαπωνική εταιρία Bassday, έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία στην κατασκευή τεχνητών δολωμάτων και φυσικά δε θα μπορούσε να παρεκκλίνει αυτής για τα Top Water τεχνητά όπως το Sugapen.

Το συγκεκριμένο τεχνητό (Bassday Sugapen) είναι πολύ αποτελεσματικό για αρκετούς λόγους. Πρώτος και κύριος είναι ο μικρός του όγκος και το λεπτό προφίλ του, με αποτέλεσμα ο παφλασμός και το εκτόπισμα νερού κατά την κίνησή του, να είναι ανάλογοι ενός φυσικού ψαριού.

Η Bassday αποφάσισε να κάνει το Sugapen αθόρυβο, με συνέπεια τα εσωτερικά του βάρη να είναι σταθερά, να μην κροταλίζουν και να μη δημιουργούνε κραδασμούς στην επιφάνεια. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά το συγκεκριμένο τεχνητό να γίνει αποτελεσματικό όταν έχουμε ήπιες καιρικές συνθήκες, θάλασσα λάδι, ή τρομαγμένα (από άλλους λόγους) θηράματα.

Τέλος το Bassday Sugapen διαθέτει μια επίπεδη επιφάνεια στο μπροστινό μέρος, που το κάνει να μοιάζει με Popper, χωρίς όμως να είναι. Σκοπός της επιφάνειας αυτής είναι το τεχνητό να προκαλεί τον εντελώς απαραίτητο παφλασμό σε κάθε ελιγμό, ώστε να κάνει γνωστή την παρουσία του. Έτσι είτε κάνουμε αργή, ή γρήγορη Walk the Dog ανάκτηση, το Sugapen θα παφλάζει γρήγορα και νευρικά, ή αργά και νωχελικά αντίστοιχα.

Το Sugapen έχει αποδείξει την παραγωγικότητά του σε ψάρεμα Λαυρακιών, αλλά ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξουμε, θα δώσει αποτελέσματα και σε Μελανούρια, Λαυράκια, Κοκάλια, Παλαμίδες, Γοφάρια και Κυνηγούς.

Τα μοντέλα 95F και 120F είναι ιδανικά για μακρινές ρίψεις και σχεδιασμένα για ψάρεμα στην επιφάνεια της θάλασσας. Ανεξάρτητα από τον τύπο καλαμιού που χρησιμοποιείτε, η απόσταση την οποία θα καλύψει το Sugapen θα σας εκπλήξει θετικά. Σε αυτό συμβάλει το αεροδυναμικό τους σχήμα και η μπίλια από βολφράμιο στο εσωτερικό τους.

Η κίνηση των Bassday Sugapen είναι εύκολη και ζωντανή. Μπορείτε να εφαρμόσετε αρκετές τεχνικές ανάκτησης, ακόμα και με καλάμια χαμηλού action.

Μοντέλο

Sugapen 95F

Sugapen 120F

Action

Splash & Dog Walking

Splash & Dog Walking

Μήκος

9,5 εκ

12 εκ

Βάρος

8,5 γρ

19,5 γρ

Σαλλαγκιά

#6

#2

Κρίκος

#3

#4

Χρώματα

HH-16, H-127, HH-195, HH-02, 

WH-371, MH-26, P-06, CH-390, M-16

MH-128, H-127, H-16, M-16

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας