Τεχνητό DUO Bay RUF Manic Fish 88
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic Fish 88
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic
Τεχνητό DUO Bay RUF Manic

Τεχνητό DUO Bay RUF Manic Fish 88

DUO
04.0173
Διαθέσιμο
17,50 €
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό Manic δημιουργεί ελάχιστα αισθητές δονήσεις στο περιβάλλον του και με την μοναδική του κίνηση προκαλεί θηράματα τα οποία συνήθως τρέφονται με ζωντανά σκουλήκια και μικρά ψάρια.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών Bay Ruf Manic σχεδιάστηκε από την DUO με βάση ένα εντελώς νέο σκεπτικό. Το τεχνητό Manic δημιουργεί ελάχιστα αισθητές δονήσεις στο περιβάλλον του και με την μοναδική του κίνηση προκαλεί θηράματα τα οποία συνήθως τρέφονται με ζωντανά σκουλήκια και μικρά ψάρια.

Αν και κάποιοι θα πούνε ότι μοιάζει με χελάκι, ή σκουλήκι, αν και η κατασκευή του μοιάζει απλή, οι δυνατότητες του Bay Ruf Manic ξεπερνούν τα όρια απόδοσης ενός απλού τεχνητού. Οι δονήσεις που προκαλούν δημιουργούν μια μοναδική δράση, την οποία δεν παράγει άλλο τεχνητό, με αποτέλεσμα να προκαλεί την αντίδραση θηρευτών, ακόμα και σε περιοχές που έχουν υπεραλιευτεί.

Το μοντέλο (7,5 εκ), το μικρότερο μοντέλο της σειράς, είναι ιδανικό για ρηχά νερά και ανταποκρίνεται ταχύτατα στις κινήσεις του καλαμιού και την ανάκτηση του μηχανισμού. Το μέγεθος (9,5 εκ) είναι κατάλληλο για "κλειστούς χώρους" όπως λιμάνια και κολπίσκους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ακτή, ή από το σκάφος.

Πιο αναλυτικά, το τεχνητό DUO Bay Ruf Manic διαθέτει μερικά ιδιαίτερα στοιχεία, που το κάνουν ξεχωριστό. Με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι βυθιζόμενο τεχνητό, αλλά στην πράξη είναι ένα αποτελεσματικό τεχνητό επιφανείας (top water). Το βάρος του είναι αρκετά μεγάλο για να πραγματοποιείτε μακρινές βολές που θα θύμιζαν πλάνο, ο εξελιγμένος σχεδιασμός του όμως του επιτρέπει να αναδύεται στην επιφάνεια με τις πρώτες μανιβελιές ανάκτησης.

Εκεί είναι και το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε, και που κρίνει αν το τεχνητό θα δουλέψει, ή όχι. Το Bay Ruf Manic είναι ένα τεχνητό που έχει σχεδιαστεί για ήρεμη γενικά θάλασσα. Εάν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά θα πρέπει απαραίτητα να έχετε οπτική επαφή μαζί του και να του δώσετε την ταχύτητα εκείνη που θα διατηρεί εκτός νερού μόνο το κεφάλι του. Εάν είναι ολόκληρο βυθισμένο ή ολόκληρο στην επιφάνεια του νερού και πλατσουρίζει έντονα, θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες επίθεσης.

Συνεπώς η επίτευξη της ιδεατής ταχύτητας ανάκτησης είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας. Με γρήγορο ρυθμό ανάκτησης το Bay Ruf Manic πλευρίζει και η αποτελεσματικότητά του μειώνεται αισθητά. Με αργό ρυθμό βυθίζεται και δεν έχει καμία σχεδόν κίνηση. Αν όμως καταφέρουμε να επιτύχουμε την σωστή ταχύτητα και κρατήσουμε μόνο τη μύτη του εκτός νερού, τότε το Bay Ruf Manic παράγει ένα ανεπαίσθητο micro pulse (δόνηση), όμοια με ενός μικρόψαρου που κολυμπά στην επιφάνεια, ξεκομμένο από το κοπάδι του. Εκεί είναι και το σημείο που το τεχνητό θα γίνει πραγματικά φονικό, ακόμα και σε ήρεμη θάλασσα που όλα τα άλλα τεχνητά δεν μπορούν να αποδώσουν. Μόλις μάθουμε τον ρυθμό ανάκτησης με το τεχνητό μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλη τη βολή του, ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσουμε βράδυ. Προτείνεται η χρήση του με μηχανισμό που διαθέτει γρήγορο λόγο μεταβολής.

Το Bay Ruf Manic αποδίδει θαυμάσια σε ήρεμη θάλασσα, ή με τον αέρα στην πλάτη του. Σε περίπτωση κυματισμού, ή πλαϊνού αέρα, ο χειρισμός του γίνεται πιο δύσκολος και ακόμα και αν είστε έμπειρος spinner η απόδοσή του δε θα είναι ικανοποιητική. είναι πραγματικός μόνο από πολύ έμπειρους και πάλι με μέτριες επιδόσεις.

Συνοψίζοντας το DUO Bay Ruf Manic είναι ένα τεχνητό αφρού, σε ημέρες χωρίς κυματισμό, για ψάρεμα με σταθερή ανάκτηση. Μερικά περιστασιακά χτυπήματα στη μύτη του καλαμιού θα προκαλέσουν μικρούς παφλασμούς και θα στρέψουν την προσοχή των θηραμάτων στο τεχνητό μας, όμως όλες σχεδόν οι επιθέσεις θα γίνουν στην σταθερή ταχύτητα. Το καλάμι κατά την χρήση θα πρέπει να κοιτά πάντα ψηλά.

Όλα τα μεγέθη Bay Ruf Manic & Bay Ruf Manic Fish δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Τα 7,7 και 8,8 εκ. αποτελούν δέλεαρ των μελανουριών, λιτσομελάνουρων, μεγάλων ζαργανών και λαυρακιών, ενώ τα μεγαλύτερα εκτός από λαυράκια και μεγάλα μελανούρια, θα δώσουν λίτσες, γοφάρια, κυνηγούς και λούτσους.

Στην ίδια σειρά ανήκει και ένα παρόμοιο τεχνητό, που αναπτύχθηκε με βάση την ίδια φιλοσοφία, αλλά με κύριο σκοπό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο έντονο καιρό. Το μέγεθος Fish 88 διαθέτει αυξημένο βάρος (11 γρ), λίγο αυξημένο όγκο και βελτιώνει δραματικά την απόσταση βολής, όπως επίσης και την πτώση στο νερό ακόμα και με έντονο αέρα. Το μοντέλο Fish 99 διαθέτει ακόμα μεγαλύτερο βάρος (16,2 γρ) για ακόμα μεγαλύτερες βολές ακριβείας, ακόμα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρά τον όγκο του καταφέρνει να μην πλευρίζει και ξενερίζει, διατηρώντας σωστή πλεύση στο νερό, ακόμα και με ελαφρύ κυματισμό. Πολύ ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση, το DUO Bay RUF Manic Fish, προκαλεί μελανούρια, λαυράκια, λιτσομελάνουρα, αλλά και λίτσες, λούτσους, κυνηγούς.

Είναι πολύ αποτελεσματικό τόσο σε ρηχά όσο και βαθιά νερά. Πρέπει να αναφερθεί ότι και αυτό το μοντέλο έχει την μοναδική κίνηση Manic κίνηση όπως όλα τα μοντέλα και παράγει μικροπαλμούς που πραγματικά προκαλούν τα ψάρια. Αν λοιπόν έχετε ήδη το Bay RUF Manic τότε απαραίτητα θα πρέπει να έχετε και το Bay RUF Manic Fish, ώστε να είστε πιο ευέλικτοι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ήπιες ή μη.

Το νέο μοντέλο Bay Ruf Manic Fish σχεδιάστηκε ώστε να διαθέτει τον ιδεατό όγκο ώστε να παρομοιάζει μικρόψαρα και το ιδανικό βάρος ώστε να σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μεγαλύτερα βάθη.

Το Bay Ruf Manic 155 είναι το ιδανικό ψαράκι για τους φίλους της τεχνικής, που αναζητούν μεγάλου μεγέθους τεχνητό που μοιάζει με μακρύ σκουλήκι. Το νέο μοντέλο διατηρεί την πολύ καλή ικανότητά του σε μακρινές βολές, αλλά η δράση του είναι πραγματικά μοναδική και προκαλεί την αντίδραση και των πιο άνευρων θηρευτών. Το μέγεθος 155 θα είναι πολύ αποτελεσματικό λόγω του σχήματος και του προφίλ του, αλλά θα σας επιτρέψει να ελκύσετε θηράματα τα οποία κυνηγούν δολώματα όπως την σαρδέλα, σε πιο μακρινές αποστάσεις, από την επιφάνεια ως τον πυθμένα.

Η κίνηση του DUO Bay Ruf Manic

Η άνωση του τεχνητού, το βάρος του, ο όγκος του και το σχήμα του σώματός του έχουν επανασχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια. Η δράση που παράγει το Bay Ruf Manic είναι αυστηρή και περιστροφική. Είναι στην πραγματικότητα τόσο λιτή που πολλοί θα νομίζουν ότι το τεχνητό, δεν κινείται καθόλου καθώς δεν παράγει τρέμουλο, ή άλλη κίνηση. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς το συγκεκριμένο τεχνητό της DUO αφήνει το ίχνος του ακόμα και με την πιο αργή ανάκτηση.

Απόδοση

Μόλις ξεκινήσετε την ανάκτηση, το Bay Ruf Manic θα επιπλέει, ελάχιστα κάτω από την επιφάνεια. Η αυστηρή του κίνηση rolling παράγει κυματισμό σε σχήμα V προκαλώντας όλα θηράματα της περιοχής.

Απόσταση Βολών

Η DUO μετακίνησε τον κρίκο της ουράς, εσωτερικά από το σώμα του τεχνητού, αφήνοντας την ουρά ελεύθερη με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η αεροδυναμική του Bay Ruf Manic. Η επίτευξη μακρινών βολών για ένα τεχνητό του μεγέθους του, είναι χαρακτηριστικό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ακαθόριστη Δράση

Με κινήσεις twitching και jerking της μύτης του καλαμιού, το Manic παράγει ακαθόριστη κίνηση η οποία παρομοιάζει την κίνηση φυσικού ψαριού στην επιφάνεια του νερού. Οι δυνατότητες που έχετε με το DUO Bay Ruf Manic για "παιχνίδι" είναι απεριόριστες.

Προτείνεται να δώσετε στο Bay Ruf κίνηση σε τροχιά S με μεταβαλλόμενη ταχύτητα ανάκτησης.

Τα Duo Bay Ruf Manic μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ακτή αλλά και από τη βάρκα. Δοκιμάστε να το ψαρέψετε σε περιοχή στην οποία έχετε προηγουμένως ρίξει μπασμό.

Μήκος

Βάρος

Βύθισμα

Σαλλαγκές

Χρώματα

8,8 εκ

11 γρ

0 - 20 εκ

#8

54, 86, 120, 157, 231, 357, 365, 455

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
4525918140243
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας