Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail
Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail

Τεχνητό DUO Aomasa Rough Trail

DUO
04.0191
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
25,00 €
Με ΦΠΑ

Ο σχεδιασμός του τεχνητού Rough Trail Aomasa της DUO βασίστηκε στην πρωτοπορειακή τεχνολογία "Χυτού Υλικού σε Καλούπι" (Injection Molding Technology) και την τεχνογνωσία επαγγελματιών του είδους.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο σχεδιασμός του τεχνητού Rough Trail Aomasa της DUO βασίστηκε στην πρωτοπορειακή τεχνολογία "Χυτού Υλικού σε Καλούπι" (Injection Molding Technology) και την τεχνογνωσία επαγγελματιών σχεδιαστών του είδους.

Η κατανομή του βάρους του, ο μεταλλικός του σκελετός με πλευρικές ενισχύσεις και ο μοναδικός του σχεδιασμός, ενισχύεται από τη δύναμη του σώματός του, τον εύκολο χειρισμό του και τις κοφτές του κινήσεις . Το Rough Trail Aomasa μπορεί εύκολα να βυθιστεί με πολλούς τρόπους και είναι ιδανικό για έμπειρους, αλλά και αρχάριους spinners.

Το τεχνητό αυτό εχεί μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση και στοχεύει κυριώς πελαγικά ψάρια όπως Τονοειδή, Μαγιάτικα, ή Γοφάρια.

Το καλάμι που θα χρησιμοποιήσουμε για το τεχνητό αυτό θα πρέπει να έχει modarate action για μπορέσει να μεταδώσει στο τεχνητό την απαραίτητη δύναμη.

Τα βυθιζόμενα Aomasa δεν παρέχονται πλέον αρματωμένα από την DUO, όπως στο παρελθόν. Σας παραθέτουμε όμως τα χαρακτηριστικά τους, ώστε να αρματώσετε τα τεχνητά σας σωστά και με τις προδιαγραφές της DUO. Απαιτούνται δύο αγκίστρια, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

duo aomosa

(1) Kάθετo μάτι για εύκολη προσαρμογή του αγκιστριού στο τεχνητό

(2) Επιλέξτε Assist Hook με δυνατή συγκόλληση του ματιού και του κορμού

Ο κάθετης διάταξης κρίκος εξασφαλίζει εξαιρετική ισορροπία. Το αγκίστρι θα πρέπει να διαθέτει λεπτό κορμό, με προστασία από τη διάβρωση, προκειμένου να μειωθεί η επιβάρυνση στο κρίκο του τεχνητού.

Όταν χρησιμοποιήσουμε τέτοιου είδους τεχνητά, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα μπούμε στο δίλημμα: με αγκίστρια assist, ή σαλαγκιές; Πολλές μάρκες εξοπλίζουν τα τεχνητά μεγάλου μήκους με Single(Μονά) AssistHooks, αντί για σαλλαγκές. Το αν τελικά προσφέρουν κάτι παραπάνω στο ψάρεμά μας από τη σαλλαγκιά, ή αν αξίζει να κάνουμε την αντικατάσταση από μόνοι μας (και αντίστροφα, δηλαδή να βάλουμε αγκίστρια σε τεχνητό που παράγεται με σαλλαγκιές) είναι θέμα το οποίο απαιτεί ανάλυση και δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα απλό ναι ή όχι. 

Τα θετικά αποτελέσματα με την χρήση μονών αγκιστριών, φαίνονται αμέσως τις περισσότερες φορές, εφόσον το τεχνητό μας αποκτάει μια πιο παιχνιδιάρα κίνηση και μικρότερη αντίσταση κατά την ανάκτηση, χάρη στην μικρότερη επιφάνεια που καταλαμβάνουν. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι τα μονά αγκίστρια ταιριάζουν περισσότερο σε μεγάλα τεχνητά, κάνοντας το ψάρεμά τους πιο εύκολο και ξεκούραστο, αλλά θα επιφέρουν και αρκετά άστοχα χτυπήματα, δεδομένου ότι ψαρεύουμε με έξι ακίδες λιγότερες. Όμως αν το αγκίστρι καρφώσει το θήραμα, καρφώνει για τα καλά και σιγουρεύει το ψάρι. 

Πέρα τούτου θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολλά μοντέλα τεχνητών, έχουν σχεδιαστεί με λεπτομέρεια ώστε να κολυμπάνε σωστά μόνο με τις σαλλαγκιές που παρέχονται από την κατασκευάστρια εταιρία και το να βρούμε ποιος τύπος, μέγεθος και βάρος αγκιστριού συνεργάζεται άψογα με το τεχνητό μας, μπορεί να απαιτήσει πειραματισμό, χρόνο, χρήμα και φυσικά ώρες χαμένου ψαρέματος.

Πλευρικές Ενισχύσεις

Ενσωματώνοντας πλευρικές ενισχύσεις στο τεχνητό, η DUO κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό σώμα, χωρίς να αυξήσει το βάρος του ή να επηρεάσει την κίνησή του.

Κρίκος Ενσωματωμένος σε Χυτό Βαρύδι

Η τοποθέτηση του κρίκου την στιγμή που σχηματίζεται το βαρύδι, επέτρεψε στην DUO να δημιουργήσει ένα μεγάλο τεχνητό με το κύριο μέρος του βάρος του να βρίσκεται στην ουρά.

Πύρος από Ανοξείδωτο Ατσάλι

Στο σώμα του Aomasa υπάρχουν 3 ατσάλινοι πύροι, διαφορετικού μεγέθους ο καθένας και οι οποίοι κρατούν το μεταλλικό σκελετό, σταθερό στη θέση του.

Μεταλλικός Σκελετός "Μέσα - Έξω"

Ο μεταλλικός σκελετός του Rough Trail Aomasa κινείται και εξωτερικά του σώματος του τεχνητού. Αυτό επέτρεψε στη DUO να μειώσει την ποσότητα του πλαστικού υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τεχνητών και να μεγαλώσει τον όγκο του αέρα, για καλύτερη πλευστότητα.

Μοντέλο

Τύπος

Βάρος

Μήκος

Aomasa Floating

Επιφανείας

38 γρ

14,8 εκ

Aomasa Sinking

Βυθιζόμενο

67 γρ

14,8 εκ

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας