Τεχνητό Rapala Scatter Rap Husky
Τεχνητό Rapala Scatter Rap Husky
Τεχνητό Rapala Scatter Rap Husky
Τεχνητό Rapala Scatter Rap Husky

Τεχνητό Rapala Scatter Rap Husky

Rapala
04.0254
Διαθέσιμο
11,50 €
Με ΦΠΑ

Πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση της θρυλικής σειράς Rapala Husky, με την πλεύση του Scatter Rap, που μιμείται την κίνηση ενός ψαριού που προσπαθεί να ξεφύγει.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση της θρυλικής σειράς Rapala Husky, με την πλεύση του Scatter Rap, που μιμείται την κίνηση ενός ψαριού που προσπαθεί να ξεφύγει. Το ογκώδες σώμα του, σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα και την ακαταμάχητη πλεύση του, το κάνουν αναντικατάστατο για το ψάρεμα με συρτή.

Χαρακτηριστικό του Rapala Scatter Rap Husky είναι το ασυνήθιστο σχήμα του χείλους του, το οποίο στέλνει το συγκεκριμένο τεχνητό σε μια ακαθόριστα φυσική πορεία με απότομες κινήσεις προς τα δεξιά και αριστερά, όπως ένα νευρικό ψάρι. Αυτή η ακαθόριστη κίνηση κάνει το Scatter Rap® Husky με σώμα Balsa την ιδανική τροφή για μεγάλους θηρευτές.

Η απροσδιόριστη κίνηση του Scatter Rap® παρομοιάζει τις κινήσεις τρομαγμένου ψαριού το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει από κάποια επίθεση, κίνηση η οποία προκαλεί την προσοχή θηρευτών. Συνεπώς δεν απαιτείται να είστε επαγγελματίας του Spinning, ή να ψαρεύετε με εποχικότητα. Το μόνο που χρειάζεστε, ανεξάρτητα με την εμπειρία σας, τον καιρό, ή την εποχή είναι ένα τεχνητό Rapala Scatter Rap® και σταθερή ανάκτηση. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους...

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοναδική πλεύση
  • Καμπυλωτή γλώσσα
  • Σαλαγκιές VMC Black Nickel Round Bend Hooks
  • Τεχνική: Συρτή Επιφανείας, Spinning
  • Βάθος Πλεύσης: 2,4 - 3,0 μ

Kωδικός

Μήκος

Βάρος

Σαλαγκιές

SCRH 13

13 εκ

12 γρ

Τρεις Νο.4

Rapala Scatter Rap Husky

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας