Τεχνητό DUO Realis Popper 64

Τεχνητό DUO Realis Popper 64

DUO
04.0318
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

Λέγεται ότι δε μπορείς να βελτιώσεις πολλά, σε ένα τεχνητό Popper. Οι σχεδιαστές της DUO τείνουν να διαφωνήσουν.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Λέγεται ότι δε μπορείς να βελτιώσεις πολλά, σε ένα τεχνητό Popper. Οι σχεδιαστές της DUO τείνουν να διαφωνήσουν.

Τα περισσότερα Popper είναι απλά στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους. Η DUO αποφάσισε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο της πολύπλοκης κατασκευής. Η σχεδιαστική της ομάδα πέρασε αμέτρητες ώρες στην τελειοποίηση της κίνησης, αλλά και της στατικής θέσης του Realis Popper 64. Τα περισσότερα Poppers της αγοράς στέκονται σε οριζόντια στάση, ή σε γωνία 30 έως 40 μοιρών, όταν σταματήσουμε την ανάκτηση. Η DUO έκανε το εντελώς αντίθετο. Το Popper 64 στέκεται σε σχεδόν κάθετη θέση, διαθέτει πιο αεροδυναμικό σχήμα, χωρίς να υστερεί σε καρφώματα. Η δράση των κυμάτων δεν επηρεάζει την κίνησή του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σώματος παραμένει βυθισμένο, συνεπώς περισσότερο εκτεθειμένο στα μάτια θηρευτών.

Ενώ άλλες εταιρίες εξαντλούν τον ενθουσιασμό τους, στο εξωτερικό του τεχνητού, η DUO δίνει εξίσου την ίδια έμφαση και στον εσωτερικό του μηχανισμό. Όπως γνωρίζουμε, ατυχής επαφές με βράχια και πέτρες είναι αναπόφευκτες και αρκετές ζημιές είναι ανεπανόρθωτες. Το DUO Realis Popper 64 σχεδιάστηκε ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα εμπόδια του νερού. Το πάχος των τοιχωμάτων του Popper 64 και τα εσωτερικά του τμήματα, παρέχουν στο τεχνητό στιβαρότητα, ακαμψία και μεγάλη αντοχή.

Το DUO Realis Popper 64 είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με επιθετικό χαρακτήρα, το οποίο σίγουρα πρέπει να βρει τη θέση του, στην κασετίνα σας. Το μήκος του είναι μόλις 6,4 εκ και το βάρος του κάτι περισσότερο από 9 γρ. Η μοναδικότητά του έγκειται στον σχεδιασμό της στοματικής του κοιλότητας, η οποία παράγει τον ιδανικό παφλασμό, καθώς του δίνετε κίνηση στην επιφάνεια. Επίσης απωθεί περισσότερο νερό, με λιγότερη δράση από το καλάμι, λόγω της κλίσης που έχει δώσει η DUO σε ένα λεπτό τμήμα του χείλους του. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να γεμίσει ολόκληρη η κοιλότητα για να επιτευχθεί η ιδανική αντίσταση του νερού. Οι διαφορετικές κλίσεις που υπάρχουν δε στην κοιλότητα του στόματος, βοηθούν στο τεχνητό να πετύχει την κίνηση Walk the Dog. Ναι, με το DUO Realis Popper θα δείτε μια πολύ αποτελεσματική κίνηση στην επιφάνεια του νερού, με λιγότερη προσπάθεια. Αφήστε το να σταματήσει, ξεκινήστε την ανάκτηση απότομα και δείτε πόσο νερό παφλάζει από το στόμα του.

Εξετάστε επίσης την ουρά των περισσότερων τεχνητών Popper και θα διαπιστώσετε ότι είναι σαν να διέκοψε την εργασία του… ο σχεδιαστής. Στο Realis Popper 64’s η περιοχή της ουράς έχει σημαντικές λεπτομέρειες, κλίσεις και σχεδιαστικές επεμβάσεις. Διαθέτει «καρίνα» η οποία γίνεται πιο επίπεδη, όσο πλησιάζεις προς την ουρά, με στόχο την καλύτερη κίνηση “Walk the Dog” και την απόλυτη ελευθερία κίνησης στην πίσω σαλλαγκιά.

Μεταλλικές σφαίρες στον θάλαμο στην ουρά του τεχνητού, παράγουν χαρακτηριστικό θόρυβο στον οποίο δύσκολα αντιστέκονται τα Λαβράκια. Οι θάλαμοι που διαθέτει το Popper 64 είναι πιο προηγμένοι τεχνολογικά, σε σχέση με άλλα Poppers. Ο ήχος παράγεται ισότιμα και μεταδίδεται ισόποσα προς κάθε κατεύθυνση, σε αντίθεση με άλλα Top Water τεχνητά, τα οποία μεταδίδουν ήχο μόνο προς μία κατεύθυνση.

Επιπροσθέτως, το αεροδυναμικό σχήμα του σώματος και το βάρος στο πίσω μέρος της ουράς, επιτρέπουν την επίτευξη μακρινών βολών, με ελάχιστη προσπάθεια.

Η DUO εξόπλισε το Realis Popper 64 με δύο σαλλαγκές #6.

Δράση “Dog Walk”

Θα δίνετε εύκολα την κίνηση “Dog Walking” προς κάθε πλευρά, με την ρηχή, στοματική κοιλότητα. Επίσης, το «κράτημα» ποσότητας νερού, πραγματοποιείται με ελάχιστη ανάκτηση, συνεπώς σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε καλύτερα κάθε εκατοστό της ζώνης δράσης.

Προδιαγραφές Βολών

Ο όγκος του σώματος του Realis 64 είναι περισσότερο από ικανοποιητικός, ώστε να επιτυγχάνονται μακρινές βολές ακριβείας. Σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό του σχήμα, οι παράκτιοι αλιείς θα μπορούν να εξερευνήσουν εύκολα περιοχές, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους.

Σαλλαγκιά με Φτερό

Η DUO έχει διακοσμήσει την πίσω σαλλαγκιά με φτερό, σε τρία διαφορετικά χρώματα (Κίτρινο, Καφέ, Λευκό), ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες επιρροής των θηραμάτων.

Συνοψίζοντας, το τεχνητό Realis Popper 64 είναι αυστηρά για απαιτητικούς φίλους του Popping. Είναι εύκολο σε βολές και φτάνει στο επιθυμητό σημείο με ακρίβεια. Μην το αφήσετε να λείπει από το οπλοστάσιό σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 6,4 εκ
  • Βάρος: 9 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Αγκίστρι: #6Χ
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 3059, 3058, 3066, 3093, 3055, 91, 3158, 3177, 3833, 3006
  • Διαθέσιμα Χρώματα SW: 220, 343, 374, 423, 183, 101, 30, 325

Διαθέσιμα Χρώματα

Popper 64 SW

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας