Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120
Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120

Τεχνητό Zipbaits Slide Swim Minnow 120

Zipbaits
04.0348
Διαθέσιμο
28,90 €
Με ΦΠΑ

Γνωρίστε το Slide Swim Minnow 120 της περίφημης Ιαπωνικής Zipbaits, ένα τεχνητό που πραγματικά πηγαίνει την τεχνική του Spinning σε άλλο επίπεδο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Υπάρχει ένα βυθιζόμενο Minnow το οποίο είναι τόσο πολυμορφικό, ώστε να αριστεύει ακόμα και ως τεχνητό επιφανείας. Γνωρίστε το Slide Swim Minnow 120 της περίφημης Ιαπωνικής Zipbaits, ένα τεχνητό που πραγματικά πηγαίνει την τεχνική του Spinning σε άλλο επίπεδο.

Στα 12 εκ και 26 γραμμάρια, το Slide Swim Minnow 120, με την τεχνολογία ΜagDrive και το οβάλ του σχήμα, είναι απλά βολίδα στις ρίψεις, φτάνοντας σε αποστάσεις που δύσκολα θα πιστεύετε. Σε αυτό βοηθά και η έλλειψη γλώσσας. Αν και μπορείτε να το ψαρέψετε με διάφορες τεχνικές ανάκτησης, θα παρατηρήσετε ότι διατηρεί την πλεύση του ακόμα και όταν το ψαρεύετε με την ταχύτητα ενός πλάνου.

Το χρωματολόγιό του είναι πλήρες, ώστε να υπάρχει πάντα ένα Swim Minnow το οποίο θα ταιριάζει στις απαιτήσεις της ημέρας.

Όπως θα περιμένατε από μια εταιρία όπως την Zip Baits η ποιότητα των υλικών κατασκευής είναι απλά κορυφαία, με αποτέλεσμα αυτό το ιδιαίτερο pencil με τις δύο σαλλαγκές να μην υστερεί σε τίποτα. Αντίθετα ανοίγει την πόρτα σε ψαρευτικές στρατηγικές, που ούτε θα φανταζόμασταν πριν λίγα χρόνια με Pencil τεχνητά.

Μετά τη βολή του Slide Swim Minnow, ανοίγεται μπροστά μας ένας μεγάλος κόσμος δυνατοτήτων. Μπορούμε να δουλέψουμε το Slide Swim Minnow 120 σαν ένα κλασσικό Pencil τεχνητό, αφήνοντάς το να φτάσει στο βάθος που θέλουμε και να το ανακτήσουμε προοδευτικά, αργά, ή γρήγορα, με χτυπήματα και παύσεις. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία αφήνοντάς το να βυθιστεί και να αναδυθεί ξανά, αρκετές φορές μέχρι να φτάσει στην ακτή. Η εταιρία Zipbaits το χαρακτηρίζει ως ένα τεχνητό Minnow το οποίο σας προσκαλεί να το ψαρέψετε ακριβώς κάτω από την επιφάνεια, μια ζώνη για την οποία δύσκολα βρίσκουμε τεχνητά.

Μια δεύτερη προσέγγιση είναι να το ψαρέψουμε με γρήγορες ανακτήσεις και πολλά χτυπήματα σαν Jerkbait, λίγο κάτω από την επιφάνεια, ή στα μεσόνερα. To τεχνητό ανταποκρίνεται θαυμάσια, ξεφεύγοντας από την γραμμή πλεύσης, με κινήσεις από τη μία πλευρά προς την άλλη.

Η τρίτη προσέγγιση - και αυτή που μας εντυπωσίασε περισσότερο δίνοντας πολλά ψάρια από Μανάλια, έως Λούτσους και μεγάλα Λαβράκια, ακόμα και Παλαμίδες - είναι η χρήση του Slide Swim Minnow σαν τεχνητό επιφανείας. Πραγματοποιήστε τη βολή σας και μαζέψτε τα μπόσικα, μέχρι που το τεχνητό έρθει στην επιφάνεια, όπου μπορείτε να έχετε οπτική επαφή μαζί του. Εκεί, το ψαράκι της Zipbaits μπορεί με μια απλή και αργή ανάκτηση, να κολυμπάει στην επιφάνεια σχηματίζοντας μια κίνηση «S» και αφήνοντας ένα μονοπάτι πίσω του, με το ρύγχος του ελάχιστα πάνω από το νερό. Πραγματικά ακόμα και σε συνθήκες άπνοιας και καθαρών νερών αυτή η ιδιότητα του τεχνητού της Zipbaits είναι που το έχει κάνει διάσημο στην Άπω Ανατολή και που πραγματικά είναι υπεραποδοτική και στα δικά μας νερά.

Η Zipbaits, δημιούργησε το Slide Swim Minnow ως ένα τεχνητό που παράγει αβίαστα τις πλεύσεις που θα του δώσουμε και που απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις του Spinning, που θέλουν να ξεκλειδώσουν απαιτητικά ψάρια και τεχνικές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: Zabra Slide Swim Minnow 120
  • Μήκος: 12 εκ
  • Βάρος: 26 γρ
  • Αγκίστρι: Cartiva ST46TN #4
  • Κρίκος: # 3
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 635, 718, 725, 428, 940, 706, 779

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
5 αντικείμενα
Νέο

Η τεχνολογία Mag Drive που αναπτύχθηκε από την εταιρία Zipbaits, χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα και αποτελείται από το μεταλλικό βάρος, τον άξονα, τους μαγνήτες και τις ανοξείδωτες ροδέλλες. Ο βασικός μαγνήτης και το κύριο βάρος έχουν συγκοληθεί μεταξύ τους και τα διαπερνά ο άξονας, πάνω στον οποίο ολισθαίνουν. Στο εμπρόσθιο τμήμα του άξονα υπάρχει μια μεταλλική πλάκα και μία έξτρα μαγνητική ροδέλλα.

Όταν πραγματοποιείτε βολή, η φυγόκεντρος δύναμη υποχρεώνει τον βασικό μαγνήτη και το βάρος, να αποκοκοπούν από την εμπρόσθια μαγνητική ροδέλα (στην οποία συγκρατούνται λόγω του μαγνητικού πεδίου) και να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του τεχνητού, σταθεροποιώντας την τροχιά του.

Μετά τη βολή και καθώς πραγματοποιείτε ανάκτηση, η γλώσα του τεχνητού φέρει αντίσταση στο νερό και υποχρεώνει το ψαράκι να γύρει προς τα εμπρός. Έτσι το βάρος και ο μαγνήτης μετακινούνται ξανά προς τα εμπρός και θα ενωθούν με τη μαγνητική ροδέλα. Όταν το βάρος σταθεροποιηθεί μπροστά, το τεχνητό κινείται ομαλά και με σταθερότητα, ακόμα και αν υπάρχουν έντονα ρέματα, ή έντονος κυματισμός. Όπως καταλαβαίνετε, οι μαγνήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τεχνολογία Mag Drive.

Μία μαγνητική ροδέλα έχει τοποθετηθεί μεταξύ της εμπρόσθιας μεταλλικής πλάκας και του μαγνήτη, ώστε να ενισχύει ακόμη περαιτέρω το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται.

Ο κεντρικός άξονας, πάνω στον οποίο κινείται το έρμα, παίζει σημαντικό ρόλο στη δράση του τεχνητού, καθώς το διατηρεί σταθερό και δεν του επιτρέπει να «πλαγιάζει» δεξιά ή αριστερά.

Διάφορα υλικά έχουν δοκιμαστεί από την Zipbaits για την κατασκευή του εσωτερικού μηχανισμού. Ο Χαλκός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής κατά της τριβής, αλλά αν το ζητούμενο είναι η επίτευξη μακρινής βολής, τότε η αξιοποίηση ανοξείδωτου μετάλλου και ο έλεγχος της κίνησης με μαγνητισμό, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό.

Επίσης κατά το στάδιο των δοκιμών, η Ιαπωνική εταιρία Zipbaits συνδύασε διαφορετικού μεγέθους και τύπους μαγνητών για να καταλήξει στον ιδανικό συνδυασμό για κάθε τεχνητό.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας