Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone
Τεχνητά Fishus Don Belone

Τεχνητά Fishus Don Belone

Fishus
04.0366
Διαθέσιμο
21,90 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά τεχνητών Lurenzo της εταιρίας Fishus είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρίας με έναν «τεχνίτη» του ψαρέματος, τον Isaac Lorenzo.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών Lurenzo της εταιρίας Fishus είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρίας με έναν «τεχνίτη» του ψαρέματος, τον Isaac Lorenzo.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν ο Isaac Lorenzo ξεκίνησε να σκαλίζει πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο ένα καινούργιο σχέδιο τεχνητού για ψάρεμα στην επιφάνεια, διαφορετικό απ’ ότι είχε σχεδιάσει μέχρι τότε. Η πρώτη του προσπάθεια ήταν να σχεδιάσει μια Ζαργάνα ώστε να αφιερωθεί στο ψάρεμα του Γοφαριού.

Κάθε αλιέας γνωρίζει ότι ένα από τα αγαπημένα εδέσματα των περισσότερων θηρευτών που κυνηγούν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, είναι η ζαργάνα. Αν θέλουμε μια δυνατή μάχη και ένα αξιέπαινο αλίευμα, τότε η χρήση ζαργάνας είναι μονόδρομος, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν είστε. Το τεχνητό Fishus Don Belone έχει βασιστεί στο σχήμα, τις κινήσεις και τις αναλογίες μιας φυσικής Ζαργάνας. Δεν υπάρχει κάποιο τεχνητό που να ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο περίπλοκες τεχνικές ανάκτησης και δεν υπάρχει άλλο που να ξεκλειδώνει ψάρια ακόμα και στους πιο πολυψαρεμένους τόπους. Τα Lurenzo Don Belone περιμένουν από εμάς να τα ζωντανέψουμε με κατακόρυφα (Jerks), οριζόντια και κάθετα χτυπήματα (Twitches) και παύσεις, εκτοξεύοντας την αληθοφάνεια του τεχνητού μας και αυξάνοντας τα Strikes σε άλλο επίπεδο.

Το Don Belone είναι ένα πολυχρηστικό τεχνητό το οποίο σας επιτρέπει να το ψαρέψετε σε πολλούς τόπους και καιρούς. Διαθέτει πολύ καλές ιδιότητες βολής, για τεχνητό με το δικό του λεπτό προφίλ. Σας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσετε με επιτυχία, για περισσότερο χρόνο τα διαφορετικά στρώματα της υδάτινης στήλης. Αν και το Lurenzo Don Belone είναι ένα τεχνητό το οποίο προκαλεί σαματά στην επιφάνεια, είναι ταυτόχρονα ένα βυθιζόμενο τεχνητό, συνεπώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάκτηση είτε σε οριζόντια τροχιά, είτε με κάθετα χτυπήματα. Σε αυτού του είδους τα Jerkbait – και σε αντίθεση με άλλα τεχνητά - θα επιτεθούν αλιεύματα ακόμα και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα δολώματα Don Belone θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε πιο εξεζητημένες τεχνικές ανάκτησης, σε αντίθεση με άλλα τεχνητά και η απάντηση στο γιατί, είναι απλή. Τα τεχνητά Jerkbait σχεδιάζονται ώστε να φαίνονται όσο πιο φυσικά γίνεται. Με τα χτυπήματα από το καλάμι μας, τα κάνουμε να φαίνονται τρομαγμένα, πληγωμένα, σε πανικό και απόλυτα διαθέσιμα σε κάθε πεινασμένο θηρευτή.

Χωρίς να απαιτείται μεγάλη εμπειρία σε τεχνικές ανάκτησης, τα τεχνητά Fishus Don Belone είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο δόλωμα, για αργές και ήπιες, μέχρι έντονες ανακτήσεις. Οι επιδόσεις τους είναι γνωστές και πραγματικά κάνουν τη διαφορά σε Μεσογειακά αλιεύματα όπως Γοφάρια, Κυνηγούς, Ξιφίες, Μαγιάτικα, Τονοειδή, Συναγρίδες, μεγάλα Λαυβράκια, κ.α.

H σειρά Lurenzo Don Belone της Fishus διατίθεται σε ένα εντυπωσιακό χρωματολόγιο, το οποίο έχει αναπτυχθεί για τα νερά της Μεσογείου και έχει βασιστεί πάνω στα μικρά ψάρια λείας, των θαλασσών μας. Τα «φυσικά» χρώματα της σειράς μιμούνται την Ζαργάνα, τα Κεφαλόπουλα, τη Φρίσσα, την Αθερίνα και τον Κολιό με μεγάλη αληθοφάνεια. Στα «έντονα» χρώματα περιλαμβάνονται προσεκτικά σχεδιασμένες επιλογές που έχουν αποδειχθεί ότι αποδίδουν πολύ στα Μεσογειακά νερά, όπως το κλασσικό Minnow με λαχανί ράχη, αλλά και νέες προσθήκες όπως το Barracuda. Κάθε μια από τις χρωματικές επιλογές της εταιρίας έχει μελετηθεί προσεκτικά, έτσι ώστε όλοι οι κωδικοί να καλύπτουν ό,τι μπορεί να ζητήσει χρωματικά ο μοντέρνος Angler, από τον αρχάριο έως τον πλέον έμπειρο.

Προσοχή: το μέγεθος 14 εκ είναι αρματωμένο με δύο σαλλαγκιές. Το μοντέλο των 23 εκ δεν διαθέτει σαλλαγκιές. 

Μήκος Βάρος Τύπος Διαθέσιμα Χρώματα Σαλλαγκιές
14 εκ 15 γρ Βυθιζόμενο Barracuda (BA), Blue Back (BB), White (W), Chartreuse (CH), Flashy Shad (FS), Green Back (GR) 2
23 εκ 25 γρ Βυθιζόμενο Chartreuse (CH), White (W), Holo Pearl (HP), Grey Cuda (GC), Blue Back (BB), Green Back (GR), Sardine (S), Pink White (PW) 0

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
18 εκ – 25 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
2 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας