Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S
Τεχνητό Bassday Range Metal 32S

Τεχνητό Bassday Range Metal 32S

Bassday
04.0398
Διαθέσιμο
12,00 €
Με ΦΠΑ

Aν ψάχνετε ένα vibration τεχνητό για Light Rock Fishing, τότε σίγουρα το Range Metal της Bassday σας ενδιαφέρει. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Aν ψάχνετε ένα vibration τεχνητό για Light Rock Fishing, τότε σίγουρα το Range Metal της Bassday σας ενδιαφέρει. Και αυτό γιατί συνδυάζει την κλασική συμπεριφορά των vibration τεχνητών με καινούριες ιδέες και τεχνολογίες από τον κόσμο των Blades.

Στο LRF είναι σημαντικό να έχουμε τεχνητά «μπουκίτσες», που όμως να κάνουν σωστές βολές και να έχουν ευστάθεια μέσα στο νερό, παρόλο το μικρό τους μέγεθος. Το Range Metal αν και μόνο 32 χιλ μήκος και 5,6 γραμμάρια βάρος, κάνει βολές που μπορούν να συγκριθούν με πλανάκι. Το δοκιμάσαμε δίχως κανένα θέμα ακόμα και σε κόντρα άνεμο. Είναι ταχέως βυθιζόμενο (extra sinking), χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανικό για επιθετικό και άμεσο παιχνίδι, τόσο μακριά από την ακτή αλλά και σε όποιο βάθος αποφασίσουμε. Πάνω από όλα, είναι άψογα ζυγισμένο για να δουλεύει σε κάθε βάθος και ταχύτητα ανάκτησης.

Το τρέμουλο (Wobbling) που παράγει σε απλές ανακτήσεις είναι παραδειγματικό και θα το νιώθουμε συνεχώς στην άκρη του καλαμιού μας. Και εδώ είναι μια καινοτομία που πρέπει να αναφέρουμε. Ένα μικρό μεταλλικό έλασμα στο πίσω μέρος του τεχνητού, το οποίο μοιάζει με πτερύγιο, έχει προσαρμοστεί με κρίκους και κάνει το τεχνητό να κινείται και να δονείται ακόμη περισσότερο, αφήνοντας πίσω του ένα μονοπάτι κίνησης αλλά και έξτρα αναλαμπές. Έτσι το Range Metal δεν έρχεται προς τα εμάς αδιάφορα όπως τα περισσότερα του είδους του, αλλά με έντονο τρέμουλο.

Επιπλέον, τα ψάρια δείχνουν να επικεντρώνονται περισσότερο στο έλασμα που κινείται όπως συμβαίνει με τις blades και εκεί κοντά… καραδοκεί η μοναδική σαλαγκιά που έχει προσαρμοστεί επί τούτου και η οποία δεν χαρίζει. Πολύ όμορφος πραγματικά σχεδιασμός και πολύ καλή υλοποίηση μιας έξυπνης ιδέας.

Η Bassday έχει προσθέσει μια έξτρα υποδοχή στο κάτω μέρος του τεχνητού σε περίπτωση που θελήσουμε να βάλουμε ακόμα μια σαλαγκιά, όταν ψαρεύουμε το τεχνητό με Long Jerks και παύσεις και έχουμε να κάνουμε με θηράματα τα οποία χτυπάνε κατά τη βύθιση (On the Drop), όπως τα Μελανούρια.

Πολύ ενδιαφέρον χρωματολόγιο και η γνωστή ποιότητα και αντοχή των τεχνητών Bassday συμπληρώνουν το τοπίο. Αν είστε ενθουσιώδης φίλος του Light Rock Fishing, τότε το συγκεκριμένο τεχνητό της Bassday δε μπορεί να λείπει από την φαρέτρα σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βυθιζόμενο
  • Μήκος: 3,2 εκ
  • Βάρος: 5,6 γρ
  • Σαλαγκιά: # 16
  • Κρίκος: # 1
  • Action: Vibration

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
4513964269025
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας