Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S
Τεχνητό Ima Jetty 135S

Τεχνητό Ima Jetty 135S

Ima
04.0407
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
28,90 €
Με ΦΠΑ

Aν ψάχνετε ένα «λαβρακοτεχνητό» που να κάνει βολίδα ρίψεις σε κόντρα άνεμο και το οποίο να μην επηρεάζεται από έντονο κύμα και ρέματα, είτε από παραλία, είτε από εκβολές, είτε σε φουρτουνιασμένες βραχώδεις ακτογραμμές – τότε μη ψάχνετε παραπέρα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Aν ψάχνετε ένα «λαβρακοτεχνητό» που να κάνει βολίδα ρίψεις σε κόντρα άνεμο και το οποίο να μην επηρεάζεται από έντονο κύμα και ρέματα, είτε από παραλία, είτε από εκβολές, είτε σε φουρτουνιασμένες βραχώδεις ακτογραμμές – τότε μη ψάχνετε παραπέρα. Το τεχνητό αυτό το υπογράφει η περίφημη Ιma και κάνει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, στο ακέραιο.

Οι πλάνοι έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και να φτάσουν πιο εύκολα στη ζώνη δράσης, αλλά τα Minnows πάντα προτιμώνται από μεγάλα και δραστήρια Λαυράκια, όταν αυτά κυνηγούν. Η Ima έβαλε στόχο να κατασκευάσει ένα τεχνητό «πιλότο» για τέτοιες συνθήκες και έτσι προέκυψε το Jetty 135S. Διαθέτει το ιδανικό μέγεθος των 13,5 εκ για τα μεγάλα Λαβράκια και σε 26 «γεμάτα» γραμμάρια, το Jetty θα πάει εκεί ακριβώς που θέλετε κατά τη βολή.

Η μακρινή απόσταση που θα καλύψει το Jetty 135 οφείλεται στο Σύστημα MRD (Magnetic Rebound Driver), ένα κινούμενο έμβολο το οποίο σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους του τεχνητού, πολλαπλασιάζει τη δύναμη ρίψης και επιτρέπει στο Jetty να φτάσει πολύ μακριά. H σταθερότητά που έχει κατά την ανάκτηση ακόμα και σε πολύ μεγάλα κύματα, είτε σουέλ, είτε σε όσα σκάνε με αφρό και θόρυβο στην ακτή, είναι παραδειγματική. Και με την πιο αργή ανάκτηση το Jetty θα κολυμπάει σωστά. Δείτε το βίντεο της Ιma εδώ, για να δείτε για ποιες συνθήκες έχει φτιαχτεί. Κατά την ανάκτηση παράγει μια κίνηση με τρέμουλο και αναλαμπές (Flashy, Wobbling Action).

Η γλώσσα του μπορεί να το βυθίζει από λίγους πόντους μέχρι και 2 μέτρα ανάλογα με την κλήση του καλαμιού μας και την ταχύτητα ανάκτησης. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς μας επιτρέπει να αποφύγουμε πέτρες σε ρηχά σημεία, ή να το «καρφώσουμε» πιο βαθιά μέσα στο νερό, εκεί που το κύμα φουσκώνει. Το Ima Jetty 135S είναι ένα τεχνητό που απευθύνεται στους παθιασμένους παράκτιους, που κυνηγάνε Λαβράκια σε ταραγμένες ακτογραμμές, είτε από την ακτή, είτε φορώντας wadders.

Σε βαθύτερα σημεία, το Jetty, ως βυθιζόμενο τεχνητό καλύπτει τα μεσόνερα, δίνοντας Λούτσους, Συναγρίδια και Πελαγικά.

Κάντε τις μακρινές σας βολές, διαλέξτε κάθε τύπο ανάκτησης, ακόμα με δύσκολο καιρό, δείτε το Jetty να ανταποκρίνεται στα Twitches με ζωντάνια ακόμα σε στην πιο αργή ανάκτηση με όμορφο και σταθερό Wobble & Roll και εμπιστευτείτε ένα από τα καλύτερα τεχνητά που έχει φτιάξει ποτέ η Ima.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: Jetty 135S
  • Μήκος: 13,5 εκ
  • Βάρος: 26 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Βάθος Λειτουργίας: 50〜200 εκ
  • Action: Wobbn’Roll
  • Αγκίστρι: #4
  • Κρίκος: #3 

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
4539625168889
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας