Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας
Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας

Τεχνητό Palms Degree Επιφανείας

Palms
04.0417
Διαθέσιμο
14,00 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Στην κυριολεξία δεν υπάρχει πραγματικός λάτρης και γνώστης του LRF που δε θα εκτιμήσει το Floating Degree για τον εξειδικευμένο και στοχευμένο σχεδιασμό του. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών Degree, της Ιαπωνικής εταιρίας Palms αποτελούν σταθερό bestseller της αγοράς. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κάθε φορά, το στοκ των μικρών αυτών τεχνητών για Light Rock Fishing στην κυριολεξία εξαφανίζεται από τους φίλους της τεχνικής. Στην οικογένεια των τεχνητών Degree και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προστέθηκε η έκδοση Floating για τους φίλους των τεχνητών επιφανείας.

Τι διαφορές έχει η έκδοση Floating από το βυθιζόμενο Degree;

Από την σειρά Salt Degree - Bit Arts και μέχρι την Floating εκδοχή, η Palms φροντίζει να εισάγει κάθε φορά, ουσιαστικές καινοτομίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες ενός πολύ ιδιαίτερου και ψαγμένου ψαρευτικού κοινού παγκοσμίως. Τα τεχνητά Degree χρειαζόταν ένα μοντέλο πιο ελαφρύ σε σχέση με τη βυθιζόμενη έκδοση, το οποίο να μπορεί να αντιδράει πιο άμεσα σε εντολές, ειδικά από καλάμια μικρότερου Casting Weight και μικρότερης δύναμης κορμού, ακόμα και από καλάμια με solid κορυφή. Για τον σκοπό αυτό, η Palms κατασκεύασε μικρότερη και διαφορετικής γωνίας γλώσσα, αλλά και ένα σημαντικά πιο ελαφρύ (3,3 γρ.) τεχνητό.

Η σαλαγκιά που είναι τοποθετημένη στην κοιλιά του, είναι προσαρμοσμένη σε στριφτάρι, ώστε το τεχνητό να περιστρέφεται και να αποφεύγονται οι εμπλοκές τα ξεψαρίσματα.

Το Degree Floating έχει πιο έντονη δράση και είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε κάθε Twitch. Aκόμα και με μια απλή ανάκτηση θα δείτε πως η δράση του είναι καταπληκτική, ενώ ακόμα και το πιο «ελαφρύ» σας καλάμι θα συντονιστεί απόλυτα μαζί του και θα το ελέγξει ακόμα και σε μικροσκοπικό επίπεδο εντολών. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό του, μην το προσπεράσετε εύκολα. Ακόμη και η ίδια η Palms τονίζει ότι το Degree Επιφανείας ανταποκρίνεται με απλή, σταθερή ανάκτηση, χαρακτηριστικό το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και οι αρχάριοι φίλοι του LRF μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του.

Το συγκεκριμένο τεχνητό επιφανείας είναι φτιαγμένο για Finesse παράκτιο ψάρεμα, όταν η βολή δεν είναι ζητούμενο, αλλά η τεράστια αληθοφάνεια και ο απόλυτος έλεγχος με τα λεπτότερα εργαλεία και τις πλέον διακριτικές παρουσιάσεις. Στα Ελληνικά νερά όπου το δοκιμάσαμε εξαντλητικά, μεγάλοι Σαργοί και Μελανούρια σε μέρες που δεν έτρωγαν σε επιθετικά τεχνητά με μεγαλύτερο εκτόπισμα νερού, έδειξαν μεγάλη αδυναμία στην αληθοφάνεια που παρουσιάζει το συγκεκριμένο τεχνητό της Palms. Πολλές φορές τα ψάρια είναι πολύ κοντά στην ακτή, εκεί όμως δεν πείθονται εύκολα να επιτεθούν σε τεχνητά. Εκεί ακριβώς μπαίνει στο παιχνίδι το Floating Degree και τα πηγαίνει περίφημα. Είναι ένα εργαλείο για ρηχοπατιές, νυχτερινά λιμάνια και ατάραχα νερά, που στα δύσκολα αναδεικνύει τις αρετές του. Μπορεί να υστερεί λίγο στις βολές, λόγω του μικρότερου βάρους του και της μικρότερης γλώσσας, αλλά αντισταθμίζει αυτό το μεινέκτημα με την άμεση δράση του, μόλις προσγειωθεί στο νερό και με τις γρήγορες αντιδράσεις του.

Στην κυριολεξία δεν υπάρχει πραγματικός λάτρης και γνώστης του LRF που δε θα εκτιμήσει το Floating Degree για τον εξειδικευμένο και στοχευμένο σχεδιασμό του. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: FDG-55F
  • Μήκος: 5,5 εκ
  • Βάρος: 3,3 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Αγκίστρι: #12
  • Διαθέσιμα σε 8 χρώματα

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας