Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35
Τεχνητό IMA Kosuke 35

Τεχνητό IMA Kosuke 35

Ima
04.0429
Διαθέσιμο
20,90 €
Με ΦΠΑ

Η IMA περιγράφει το Kosuke ως ένα Minnow για ρηχά νερά το οποίο απευθύνεται σε θηρευτές της επιφάνειας.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To ψάρεμα των μικρών Mebaru στην Ιαπωνία έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μόδα. Από την τεράστια βιομηχανία που έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το μικρό Ροφοειδές (αυτό είναι το Mebaru) φτάνουν μέχρι τα μέρη μας, πολύ ενδιαφέροντα τεχνητά που μπορούν να βρουν εξαιρετικές εφαρμογές στην τεχνική του Light Rock Fishing. Το IMA Kosuke είναι ένα από αυτά.

Σε μήκος 3,5 εκατοστών και δύο εκδόσεις (Βυθιζόμενο στα 2,7 γρ και Επιφανείας στα 2,2 γρ), το Kosuke είναι μια μπουκίτσα τεχνητό, με υπερμέγεθες μάτι μεγάλη, οβάλ γλώσσα. Το κολύμπι που βγάζει είναι ένα τρομερά νευρικό Wobbling και Rolling (Τρέμουλο με Περιστροφές). Koλυμπά ανάλογα με το μοντέλο σε βύθισμα από 5 έως 20 για το Επιφανείας και από 20 έως 60 εκ για το Βυθιζόμενο. Δείτε την ενδιαφέρουσα κίνηση του τεχνητού αυτού στα δύο βίντεο που παραθέτουμε.

Μπορεί η γλώσσα του να σας φανεί μεγάλη σε σχέση με το συνολικό μέγεθος του τεχνητού, αλλά και αυτή έχει τον σκοπό της. Η μεγάλη αντίσταση που φέρει στο νερό, βοηθά την ακριβή μετάδοση κάθε πληροφορίας, προς το καλάμι σας.

Η IMA περιγράφει το Kosuke ως ένα Minnow για ρηχά νερά το οποίο απευθύνεται σε θηρευτές της επιφάνειας.

Το τεχνητό αυτό βρίσκει πολύ καλή εφαρμογή στα Μεσογειακά νερά σε Κοκάλια, Σαργούς, Μελανούρια, Ζαργάνες και γενικά σε όλους τους θηρευτές που θα τραφούν με πολύ μικρό γόνο. Έχει φορές που χρειαζόμαστε μικρό προφίλ τεχνητών, αλλά η μικροσκοπική τους διάσταση δε μας βοηθάει πολύ στη βολή. Το IMA Κοsuke είναι πιο επιθετικό τεχνητό, παρόλο το μικρό του όγκο και θα δείτε πως και στη βολή και στη σταθερότητα στην πλεύση, αντέχει αρκετά στον άνεμο και στο κύμα. Δουλέψτε το και με μικρά χτυπηματάκια, κάθετα, ή πλαϊνά, με Stop and Go ανάκτηση. Το βυθιζόμενο Kosuke δύσκολα θα «ξενερίσει» ενώ θα διατηρήσει την πλεύση του ακόμα σε πιο γρήγορες παρουσιάσεις, σε πιο δύσκολες θάλασσες.

Τις μέρες που θα χρειάζεστε τεχνητό μικρού προφίλ, κουμπώστε το Kosuke στην παραμάνα σας. Ακόμα και σε πολύ καθαρά νερά, όπου θέλετε ένα ήσυχο και διακριτικό τεχνητό, δείτε στα βίντεο πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει. Στα συγκεκριμένα βίντεο, σε συνθήκες πολύ ήπιες υπάρχουν τεχνικές που θα δουλέψουν το τεχνητό αυτό, ακόμα και ως τεχνητό επιφανείας (με εντελώς αργή ανάκτηση και ψηλά τη μύτη του καλαμιού μας).

Το Meba Kosuke 35 είναι η τέλεια επιλογή, με την «μανία» της Ima να φτιάχνει καταπληκτικά τεχνητά ακόμα και στα μικρότερα μεγέθη του Light Rock Fishing.

Μήκος Βάρος Τύπος Βάθος Action Αγκίστρι Κρίκος Χρήση
3,5 εκ 2,2 γρ Επιφανείας 5 - 20 εκ Rolling #14 #1 Rockfish
3,5 εκ 2,7 γρ Βυθιζόμενο 20 - 60 εκ Rolling #14 #1 Rockfish

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας