Γαρίδα Zipbaits Zoea 49S Blade
Γαρίδα Zipbaits Zoea 49S Blade
Γαρίδα Zipbaits ZOEA 49S Blade
Γαρίδα Zipbaits Zoea 49S Blade
Γαρίδα Zipbaits Zoea 49S Blade
Γαρίδα Zipbaits ZOEA 49S Blade

Γαρίδα Zipbaits ZOEA 49S Blade

Zipbaits
04.0460
Διαθέσιμη
17,00 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική εταιρία Zipbaits ανέπτυξε το τεχνητό Zoea 49S το οποίο είναι η απόλυτη απομίμηση γαρίδας, ένα βυθιζόμενο τεχνητό που στα νερά της Ιαπωνίας βρήκε μεγάλη εφαρμογή και χρησιμοποιήθηκε αρκετά από τους λάτρεις του Light Game.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όλα τα είδη γαρίδας, από τα μικρότερα Κριλ έως τις μεγαλύτερες σε μέγεθος γαρίδες (Γάμπαρη) αποτελούν σημαντικό κρίκο της τροφικής αλυσίδας στο θαλάσσιο οικοσύστημα και βασική διατροφή για πολλά είδη ψαριών. Βασιζόμενη σε αυτή την παραδοχή η Ιαπωνική εταιρία Zipbaits, ανέπτυξε το τεχνητό Zoea 49S το οποίο είναι η απόλυτη απομίμηση γαρίδας, ένα βυθιζόμενο τεχνητό που στα νερά της Ιαπωνίας βρήκε μεγάλη εφαρμογή και χρησιμοποιήθηκε αρκετά από τους λάτρεις του Light Game.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Zoea 49S, η Zipbaits χωρίς να κάνει ριζικές αλλαγές, μας παρουσιάζει το βελτιωμένο Zoea 49S Blade. Αν και το Zoea 49S Blade έχει το ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του είναι κατά πολύ, πιο ελκυστικό από αυτόν χάρη στο κουταλάκι που έχει τοποθετηθεί στην θέση της πίσω σαλαγκιάς.

Η κινήσεις και η αντανακλάσεις που παράγει η στρογγυλή λεπίδα κατά την κίνηση του Zoea 49S Blade αυξάνουν τις επιθέσεις, ακόμη και των νωχελικών των ψαριών της περιοχής, συνάμα όμως προσελκύουν και θηρευτές από μεγαλύτερες αποστάσεις, λόγω των αναλαμπών που προκαλεί.

Επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόσταση βολής αυξάνοντας το βάρος κατά 40%. Τα αλιεύματα τα οποία μπορούμε να περιμένουμε χρησιμοποιώντας το Zoea 49S Blade μπορεί να είναι Κοκάλια και Μελανούρια όταν το ψαρεύουμε με σταθερή ανάκτηση στα ανώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης, ενώ σε όλα τα πετρόψαρα, τους Σαργούς ακόμη και μεγάλα Λαβράκια θα τους κινήσει την περιέργεια κάνοντάς τα να του επιτεθούν.

Η λεπίδα μπορεί να έχει χρώμα ασημί, χρυσαφί, ή μαύρο αναλόγως το χρώμα του τεχνητού, ενώ η σαλαγκιά του είναι Cultiva ST-36 #12.

H γαρίδα Zipbaits Zoea 49S Blade είναι άλλο ένα τεχνητό το οποίο θα κοσμεί την γκάμα τεχνητών των φίλων του Light Rock Fishing.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,9 εκ
  • Βάρος: 4,2 γρ
  • Σαλαγκές: Cultiva ST-36 #12
  • Ανοιγόμενος Κρίκος (Split Ring): #0
  • Κατηγορία: Βυθιζόμενο
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 232, 237, 239
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας