Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow 55χιλ
Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow
Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow 55χιλ

Τεχνητά Lucky Craft Flash Minnow 55χιλ

Lucky Craft
04.0471
Διαθέσιμο
18,00 €
Με ΦΠΑ

Το συγκεκριμένο τεχνητό είναι ένα μικρού μεγέθους Jerkbait ειδικά σχεδιασμένο για τα ψάρια εκείνα (Σαργοί, Μελανούρια, Λαβράκια, Κοκάλια) που τρέφονται με γόνο.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Lucky Craft σας υπενθυμίζει ένα από τα πρώτα τεχνητά που είχε σχεδιάσει για την αγορά της Αμερικής, το ευέλικτο Flash Minnow TR55. Το συγκεκριμένο τεχνητό είναι ένα μικρού μεγέθους Jerkbait ειδικά σχεδιασμένο για τα ψάρια εκείνα (Σαργοί, Μελανούρια, Λαβράκια, Κοκάλια) που τρέφονται με γόνο.

Η απαράμιλλη απόσταση βολής που προκαλείται από το μετακινούμενο κέντρο βάρους και το υδροδυναμικό του σχήμα, μας επιτρέπει την εξερεύνηση μεγαλύτερης θαλάσσιας επιφάνειας, ενώ ανάλογα με την κλίση του καλαμιού μας, ψηλά ή χαμηλά, μπορεί να ερευνήσει την υδάτινη στήλη από την επιφάνεια έως και 2 μέτρα βάθος.

Το Flash Minnow διαθέτει μοναδική κίνηση, αργής αιώρησης (Suspending) και αναδύεται σταδιακά όταν πραγματοποιείτε παύσεις.

Τα χαρακτηριστικά του μας επιτρέπουν να ψαρέψουμε από βραχώδεις ρηχοπατιές, όπου διαβιούν οι μεγάλοι Σαργοί, έως λιμάνια και κάβους με ρέματα, εκεί που θα βρούμε μεγάλα Μελανούρια, Λιτσομελάνουρα και Κοκάλια. Επίσης σε τόπους με υποψιασμένα Λαβράκια, ένας γόνος που κινείται νωχελικά όπως το Flash Minnow TR με πολύ αργή ανάκτηση, δε θα αφήσει τους θηρευτές αδιάφορους.

Παράγει με κάθε χτύπημα του καλαμιού μια σπασμωδική, φυσική κίνηση, η οποία ξυπνά τα κυνηγετικά ένστικτα των τριγύρω θηρευτών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατηγορία: Αιωρούμενο
  • Μήκος: 5,5 εκ
  • Βάρος: 2,8 γρ
  • Βύθιση: 1 – 2 μέτρα
  • Σαλαγκιά: VMC No12

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας