Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF
Τεχνητό Seaspin EJA 130SF

Τεχνητό Seaspin EJA 130SF

Seaspin
04.0482
Διαθέσιμο
18,90 €
Με ΦΠΑ

Έχοντας ως στόχο την σχεδίαση του απόλυτου Jerkbait τεχνητού, ο Ciro Aprea σε συνεργασία με την Seaspin κατέληξαν στην ανάπτυξη του Eja 130SF.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Έχοντας ως στόχο την σχεδίαση του απόλυτου Jerkbait τεχνητού, ο Ciro Aprea σε συνεργασία με την Seaspin κατέληξαν στην ανάπτυξη του Eja 130SF.

Εκ του αποτελέσματος γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι ο στόχος επετεύχθη, χάρη στην ιδιαίτερη κίνηση του συγκεκριμένου τεχνητού στο νερό, μετά από κάθε χτύπημα του καλαμιού μας. Θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε, ως το τεχνητό δόλωμα το οποίο καταλαμβάνει το τιμητικό τίτλο του τεχνητού που μπορεί να επιτύχει το δόγμα One man - One rod - One lure.

Είναι το τεχνητό δόλωμα το οποίο πρέπει να υπάρχει μονίμως μέσα στην συλλογή των τεχνητών μας, όταν πηγαίνουμε για ψάρεμα, καθώς είναι ιδανικό για μια μεγάλη γκάμα αλιευμάτων σε αλμυρό νερό, όπως τα Μεσογειακά Λαβράκια, οι Λούτσοι, οι Συναγρίδες, τα Γοφάρια, Τονοειδή, αλλά και Τούνες, Γουλιανοί και μεγαλόστομα Λαβράκια στα γλυκά νερά.

Βασικά το τεχνητό Seaspin Eja 130 SF αναπτύχθηκε για να είναι ο άσσος που κρύβει ο κάθε αλιέας στο μανίκι του, ώστε να επιτυγχάνει την πολυπόθητη σύλληψη του εκάστοτε αλιεύματος στόχου. Κατά την βολή διαπιστώνεται ότι είναι αρκετά συμπαγές και σταθερό ώστε να επιτύχει βολές, που συχνά είναι απαγορευτικές για αλλά τεχνητά της αγοράς με μήκος 13 εκ. Κατά την διάρκεια του ψαρέματος θα διαπιστώσουμε να μεταφέρονται στα χέρια μας μέσω του καλαμιού, οι δονήσεις που προκαλούνται από το ενεργητικό και δυναμικό, αλλά και συνάμα σταθερό κολύμπι που κάνει το Eja 130 SF.

Δοκιμασμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε διάφορα περιβάλλοντα βυθού, τόσο σε γλυκό όσο και αλμυρό νερό το Eja 130 SF απέδειξε ότι είναι ικανό να κολυμπάει σταθερά, ακόμη και υπό ισχυρά ρεύματα και υψηλό κυματισμό, δίνοντας την εντύπωση στον ψαρά ότι οι συνθήκες είναι πάντα ιδανικές για ψάρεμα. Το Eja θα ανταποκριθεί άριστα στο έντονο jerking, αλλά και στην απλή ανάκτηση καθώς ένα διακριτικό αλλά εμφανές rolling (περιστροφή) θα κάνει την διαφορά σε δύσκολα και πονηρεμένα ψάρια. Επίσης θα αποδώσει ιδιαίτερα στην τεχνική ανάκτησης Stop and Go όπου μετά την παύση θα εφορμήσει ακανόνιστα και σπασμωδικά προς τον βυθό.

Το Seaspin Eja 130 SF είναι επίσης αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του τόσο σε αργές ανακτήσεις  όσο και σε γρήγορες, προσφέροντας για αυτόν τον λόγο επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στην Συρτή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατηγορία: Slow Floating Jerkbait
  • Μήκος: 130 εκ (5-1/6˝)
  • Βάρος: 22,7 γρ (4/5 oz)
  • Σαλαγκές: #6 (3 τεμ.)
  • Βύθιση: 90-130 εκ
  • Ενισχυμένος Σκελετός
  • Σύστημα με Μετακινούμενες Σφαίρες για μακρινές βολές

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας